Skip to content

Forstå dine kunder på en helt ny måde

Med en cloud-baseret CRM-platform som Microsoft Dynamics 365 Sales & Marketing får du hjælp til at styre og styrke dine kunderelationer. Platformen samler alle slags kundedata på tværs af organisationen og giver dig et komplet billede af dine kunder. Bruger du indsigten til at imødekomme kundernes forventninger, kan du komme tættere på dem og styrke dit salg.

Dynamics 365 Sales & Marketing gør det muligt at skræddersy automatiserede og individuelle kunderejser. Det betyder, at det er nemmere at skabe en personlig relation til dine kunder og samtidigt skaber løsningen det forkromede overblik over leads og kunder.

Kend-dine-kunder-med-Dynamics-365-sales-and-marketing

Ingen bekymring. Sales & Marketing - taler selvfølgelig sammen med Microsofts andre løsninger

Det betyder, at du nemt kan integrere løsninger med Microsofts øvrige applikationer. Det kunne f.eks. være integration til blandt andet Power Platformen, som giver dig et hav af muligheder for at skabe integrationer og forbinde data på tværs af Microsofts applikationer.  

En suite af Dynamics 365 apps, der styrker dit salg, marketing og dine kunderelationer

dynamics-365-sales-mange-funktionerne-i-sales

Sales

Vil du gerne sælge det rigtige produkt til den rigtige kunde på det rigtige tidspunkt? Strømlin salgsprocessen fra første kontaktpunkt til endeligt køb. Du kan få overblik over salgsindsatser, arbejde med pipelinestyring og lave et kvalificeret forecast.

Læs mere

dynamics-365-marketing-styrk-samarbejdet-med-marketing

Marketing

Plej dine leads og kunder på en effektiv måde og arbejd strategisk med CRM og løft din forretning til næste niveau. Du oplever en stærkere relation til dine kunder, øger salget - og du får nemt ved at planlægge 

Læs mere

dynamics-365-customer-service-effektiv-serviceoplevelse

Customer Service

Levér høj kundeservice – uanset om det er på mail, online eller telefonen. Du kan få overblik over kunder, spore og registrere problemer, se sager og få status. Hold på kunderne i dag med ekstraordinær kundeservice  - de kan være videre i morgen.

Læs mere

dynamics-365-field-service-planlaeg-servicesager-bedre

Field Service

Få ordrestyring, kalenderstyring og teknikerbesøg ind i CRM. Du kan oprette automatisk planlægning, der minimerer rejsetiden og reagerer på forsinkelser og hasteopgaver. 

Læs mere

Et team af dedikerede specialister, der udelukkende arbejder med Dynamics 365

Hos twoday er vi dedikerede til at hjælpe dig med din salgs- og marketingsstrategi. Vi slipper dig aldrig bare løs på egen hånd med et nyt CRM-system. Vi hjælper dig i gang og faciliterer blandt andet workshops, så du kan føle dig tryg i et nyt salgs- og/eller marketing setup, som binder din forretning sammen.

Selvom Dynamics 365 på mange måder kan karakteriseres som en ”hyldevare”, giver det ofte mening at tilpasse platformen ved at bygge nye funktioner på, som passer til netop dig og din virksomheds ønsker og behov.

For os er det afgørende, at vi bidrager til at skabe værdi for dine kunder - og også for dig. Vi står solidt plantet på et fundament af Microsoft-certificeringer som f.eks. Power Platform, Azure og det gamle Dynamics. Derfor kan du altid kan forvente høj kvalitet i dit samarbejde med os.

Eksperter-i-Dynamics-365-sales-and-marketing

Lad os begynde CRM snakken i dag - kunderne kan være videre i morgen

Få hjælp uanset hvilken situation, du står i. Vi hjælper dig gerne med at afdække, om Dynamics 365 er vejen at gå for dig.

Mads Møgelvang Nielsen

Managing Director
mads.m.nielsen@twoday.com
+ 45 60 40 90 30