Skip to content

Se vores tidligere webinarer og få ny viden

Løft din Shopify webshop til næste niveau

Sidder du og overvejer version 2.0 af dit Shopify-eventyr? Drømmer du om at løfte din shop op på næste niveau?

Automatiseret dataindsamling: Sådan sparer du tid med en leverandørportal

Bruger du alt for meget tid på at håndtere leverandørdata? Hvad nu hvis du kunne delegere opgaven til dine leverandører og frigøre din tid til mere strategiske opgaver?

Salgschefens guide: 7 ting du vil elske at få (foræret) af marketing i din virksomhed

Sød magi opstår, når salg og marketing rykker sammen. Men det kræver, at du som salgschef ved, hvordan du bedst får marketingafdelingen til at understøtte din salgsindsats.

Fra kaos til klarhed: Få styr på dine data med AI og PIM

Er du ansvarlig for leverandør- og masterdata? Har du styr på, hvordan AI og PIM kan hjælpe dig med at indsamle og strukturere data?

Det gør du, når Umbraco 8 har “end of life” til februar 2025 (og hvorfor du bør gå i gang nu)

Til februar 2025 er det “end of life” for Umbraco 8. Det betyder, at det er slut med nye funktioner, opdateringer og anden support. Men hvad gør du så, hvis din hjemmeside eller webshop kører på Umbraco 8?

De 5 største fejl og misforståelser på LinkedIn virksomhedssider – og hvordan du fixer dem!

Lad os være ærlige: LinkedIn virksomhedssider er svære at få til at ”virke”. De personlige profiler er til gengæld bare en million milliard gange federe og mere effektive, når vi skal ud til mange og skabe engagement.

Har du styr på din Governance til Microsoft Power Platformen?

For de fleste er svaret formentligt nej – og det skaber uro og utryghed. Men du kan heldigvis få hjælp her. Uanset om du allerede er erfaren bruger af Microsoft Power Platformen eller står overfor at skulle tage de første skridt, er det afgørende, at du sikrer et solidt fundament for at kunne skaler...

Get a unique insight into the latest system management trends 

Microsoft Ignite is setting the direction from Microsoft. It is the “what” and the “why”. The Midwest Management Summit is the “how”. In this webinar we will share the biggest topics from both seminars.

7 taktikker til hvordan du arbejder med LinkedIn som B2B-virksomhed

Du kan lave nok så gode opdateringer, men at få din virksomhedsside på LinkedIn til at performe kan være en udfordrende opgave (faktisk næsten umulig).

twoday AI Agent – din virksomheds sikre superintelligens

Hvad er twoday AI Agent? Og hvordan gør applikationen din arbejdsdag og virksomhed bedre? Se med og bliv klogere på teknologien bag og de mange forretningsfordele.

Det digitale produktpas: Sådan får du styr på dine data

Det digitale produktpas er en realitet – måske allerede i 2024. Har du data, processer og systemerne klar? Hvis ikke, så kig med her.

Sådan går du fra søgeordsanalyse til resultatsiden i Google

Gode placeringer på Google kommer ikke af sig selv. Det kræver god SEO. Desværre tager mange munden for fuld og drukner i SEO-indsatser inden de overhovedet kommer i gang.

Vi er twoday

Vi er en international og førende leverandør af forretningsskritiske IT-løsninger i Norden. Et IT-selskab, som leverer softwareudvikling, data- og analyseløsninger, konsulentydelser og skræddersyede applikationer til både den private og offentlige sektor.

I twoday hjælper vi mere end 8.000 kunder med at skabe IT-løsninger. Og sammen stræber vi efter at skabe en bedre fremtid gennem teknologi.

Vores forretningsområder er:

To mannlige kollegaer ser på en PC sammen