Skip to content

Se vores tidligere webinarer og få ny viden

Løft din Shopify webshop til næste niveau

Sidder du og overvejer version 2.0 af dit Shopify-eventyr? Drømmer du om at løfte din shop op på næste niveau?

Automatiseret dataindsamling: Sådan sparer du tid med en leverandørportal

Bruger du alt for meget tid på at håndtere leverandørdata? Hvad nu hvis du kunne delegere opgaven til dine leverandører og frigøre din tid til mere strategiske opgaver?

Salgschefens guide: 7 ting du vil elske at få (foræret) af marketing i din virksomhed

Sød magi opstår, når salg og marketing rykker sammen. Men det kræver, at du som salgschef ved, hvordan du bedst får marketingafdelingen til at understøtte din salgsindsats.

Fra kaos til klarhed: Få styr på dine data med AI og PIM

Er du ansvarlig for leverandør- og masterdata? Har du styr på, hvordan AI og PIM kan hjælpe dig med at indsamle og strukturere data?

Det gør du, når Umbraco 8 har “end of life” til februar 2025 (og hvorfor du bør gå i gang nu)

Til februar 2025 er det “end of life” for Umbraco 8. Det betyder, at det er slut med nye funktioner, opdateringer og anden support. Men hvad gør du så, hvis din hjemmeside eller webshop kører på Umbraco 8?

De 5 største fejl og misforståelser på LinkedIn virksomhedssider – og hvordan du fixer dem!

Lad os være ærlige: LinkedIn virksomhedssider er svære at få til at ”virke”. De personlige profiler er til gengæld bare en million milliard gange federe og mere effektive, når vi skal ud til mange og skabe engagement.

Sådan får du succes med B2B e-commerce

De seneste år er B2B-salget online steget markant, og tendensen ser kun ud til at fortsætte. Vil du med på bølgen, eller har du en eksisterende løsning, du er vokset ud af eller blevet træt af, så se med her.

4 strategier til at håndtere dine legacy applikationer

Find ud af hvordan du skal optimere din kodebase fra legacy code til moderne teknologi.

This is it folks: Microsoft Fabric!

Hør, hvorfor Microsoft Fabric kommer til at ændre hverdagen for alle, der arbejder med data, til vores eksklusive online event med Amir Netz, CTO of Azure Data, der er med direkte fra Seattle!

Netselskabet N1: Når dataindsamling bliver en leg

Hør, hvordan Netselskabet N1 gjorde dataindsamlingen til en leg med Pokémon GO-lignende app

Get Git Up

Vi har sendt to Power BI-nørder på en mission: Skab den bedste værktøjskasse til den optimale samarbejdsform i Power BI.

Sidste nyt om Microsoft Fabric

Det er kun et par måneder siden, at Microsoft Fabric blev lanceret. Ikke desto mindre er der allerede så mange nyheder, at vi er klar med et webinar, der giver dig indblik i den nuværende status.

Vi er twoday

Vi er en international og førende leverandør af forretningskritiske IT-løsninger i Norden. Et IT-selskab, som leverer softwareudvikling, data- og analyseløsninger, konsulentydelser og skræddersyede applikationer til både den private og offentlige sektor.

I twoday hjælper vi mere end 8.000 kunder med at skabe IT-løsninger. Og sammen stræber vi efter at skabe en bedre fremtid gennem teknologi.

Vores forretningsområder er:

To mannlige kollegaer ser på en PC sammen