Skip to content

Se vores tidligere webinarer og få ny viden

This is it folks: Microsoft Fabric!

Hør, hvorfor Microsoft Fabric kommer til at ændre hverdagen for alle, der arbejder med data, til vores eksklusive online event med Amir Netz, CTO of Azure Data, der er med direkte fra Seattle!

Netselskabet N1: Når dataindsamling bliver en leg

Hør, hvordan Netselskabet N1 gjorde dataindsamlingen til en leg med Pokémon GO-lignende app

Get Git Up

Vi har sendt to Power BI-nørder på en mission: Skab den bedste værktøjskasse til den optimale samarbejdsform i Power BI.

Sidste nyt om Microsoft Fabric

Det er kun et par måneder siden, at Microsoft Fabric blev lanceret. Ikke desto mindre er der allerede så mange nyheder, at vi er klar med et webinar, der giver dig indblik i den nuværende status.

Microsoft Fabric - sidste nyt fra Las Vegas

Se med når Peer Grønnerup og Just Blindbæk gennemgår de største nyheder om Microsoft Fabric fra den store konference i Las Vegas i april 2024

Webinar om ESG: Bæredygtighed er også en dataøvelse

Få et indblik i hvad der kræves af dine dataløsninger, -strategi og compliance for at understøtte ESG-reglerne.

twoday AI Agent – din virksomheds sikre superintelligens

Hvad er twoday AI Agent? Og hvordan gør applikationen din arbejdsdag og virksomhed bedre? Se med og bliv klogere på teknologien bag og de mange forretningsfordele.

Vi er twoday

Vi er en international og førende leverandør af forretningskritiske IT-løsninger i Norden. Et IT-selskab, som leverer softwareudvikling, data- og analyseløsninger, konsulentydelser og skræddersyede applikationer til både den private og offentlige sektor.

I twoday hjælper vi mere end 8.000 kunder med at skabe IT-løsninger. Og sammen stræber vi efter at skabe en bedre fremtid gennem teknologi.

Vores forretningsområder er:

To mannlige kollegaer ser på en PC sammen