Skip to content

Hvorfor skal du arbejde i twoday?

Fordi du kan gøre en forskel. 

Alle står overfor en digital transformation. Vi hjælper dem

Når du bliver en del af twoday, er du samtidig med til at gøre en forskel for samfundets borgere, medarbejdere i ambitiøse virksomheder og slutbrugere.

Som et af de førende IT-konsulenthuse i Danmark tilbyder vi løsninger inden for data, AI, økonomisystemer, apps, hjemmesider, digitale oplevelser, skræddersyet softwareudvikling og meget mere.

Alle virksomheder står over for en digital transformation. Med vores løsninger og brede erfaring kan vi hjælpe virksomheder med at minimere manuelle opgaver, optimere drift, tage databaseret beslutninger og opnå endnu bedre resultater.

Hos twoday bliver du en del af et dynamisk miljø, hvor vi samarbejder om at levere de bedste digitale løsninger til vores kunder.

medarbejder i twoday arbejder ved computer
twoday

Dyrk din professionelle udvikling i et stærkt fagligt fællesskab

Vi skal jo lidt sige det, men vi mener det virkelig: I twoday har vi nogle af de dygtigste IT-specialister i Danmark. Men måske mangler vi dig?

Sammen med de mest erfarne IT-specialister arbejder de nyudklækkede talenter og alle dem midt i mellem. Det er kombinationen, som gør det ekstra fantastisk. For alle bringer ny viden, energi og perspektiver til bordet. Som arbejdsplads håber vi bare, at vi kan inspirere dig til at udvikle dig og tage imod vores tilbud om kurser, sparring, certificeringer og varierende opgaver.

IT-branchen er ikke kendt for at stå stille, og det tvinger os til at være i bevægelse og være nysgerrig på at lære mere.

Hvad karakteriserer os?

twoday
kollegaer står ved bord og brainstormer

Vi har de bedste kunder

Den er god nok. Vi har nogle af Danmarks mest ambitiøse virksomheder som kunder. Derfor er der rig mulighed for at være med på spændende og udfordrende projekter.

kollegaer spiller bordfodbold og griner

Vi kan lide hinanden

Vi knokler for at udvikle IT-løsninger om dagen, men om aftenen kan vi altså stadig lide hinandens selskab. Med vores forskellige sociale arrangementer kommer du aldrig til at kede dig.

to kollegaer sidder i sofa med en computer

Vi er nede på jorden

Vi vil være tæt på hinanden og på vores kunder.  Som medarbejder i twoday vil du opleve transparens, flad organisationsstruktur og åben kommunikation.

glad kollega griner

Vi sætter mennesker først

Din trivsel er det vigtigste for os. Derfor måler vi kollegaers trivsel hver anden måned, så vi sikrer os et realistisk billede af vores velvære i twoday.

Vær dig selv. Sammen med os.

Vores fællesskab består af digitale über-giga nørder, førende eksperter, nyudklækkede graduates, medejere og alle dem midt i mellem – og her er selvfølgelig også plads til dig.

Vi bestræber os på at skabe en tryg arbejdsplads, hvor du kan være den, du er. Vi vil hellere have personlighed og kant, end vi vil have jakkesæt og slips. Så længe du brænder for dit område og ønsker at gøre en forskel.

Vi gør, hvad vi kan for løbende at tilpasse os vores kollegaers behov og ønsker. For eksempel tilbyder vi en hybrid arbejdsplads hvis muligt.

to kollegaer i twoday står ved kaffemaskinen og snakker