Skip to content

Dit faglige liv hos twoday

Når du bliver en del af twoday, åbner du døren til en verden af muligheder for faglig udvikling og personlig vækst. Vi er dedikerede til at skabe et arbejdsmiljø, hvor du også bliver udfordret til at udforske nye horisonter og udvikle dine kompetencer.

Med faglighed i højsædet stræber vi efter at være på forkant med den nyeste udvikling i vores branche. Gennem kurser, interne uddannelsesdage og muligheden for sparring med erfarne eksperter, giver vi dig de redskaber, du har brug for, til at lykkes i din karriere.

twoday-situation-herning-51-1280
twoday

Fokus på intern vidensdeling

twoday Communities

Høj faglighed er en afgørende del af vores DNA hos twoday. Derfor stræber vi konstant efter at være på forkant med den nyeste udvikling i branchen. Det sikrer vi ved at fremme en kultur af vidensdeling og kontinuerlig læring, med plads til at videreudvikle færdigheder og udforske nye interesser. På den måde sørger vi for, at vi altid kan rådgive vores kunder i de mest innovative og skræddersyede digitale løsninger, der matcher deres behov.

Vores interne fællesskabsinitiativ, twoday Communities, er er en central del af denne indsats. twoday Communities består af forskelligartede fællesskaber og fora, der bringer vores mere end 2700 passionerede fagfolk fra fem lande sammen for at dele viden og erfaringer på tværs af vores organisation. Vores mål er enkelt: at samle ligesindede personer inden for specifikke fagområder - store som små - for at udveksle viden, dele best practices og give mulighed for intern sparring. På den måde sikrer vi, at der er plads til faglig udfoldelse i twoday, uanset om man er nyuddannet eller erfaren specialist.

twoday-situation-aarhus-175-1280

Det går hurtigt i vores branche.

Nye teknologier skaber nye muligheder nøglen er at vælge de rigtige.

 

Sådan fremmer vi din faglighed

I twoday sidder vi mange forskellige mennesker i mange forskellige roller. Fælles for os alle er dog, at vores fortsatte udvikling og læring sættes i højsædet.

streamlinehq-space-rocket-flying-science-100

Faglig og personlig vækst

Vi vil gerne skabe de bedste versioner - både af vores løsninger og produkter, men også af os selv. Derfor er vores årlige fagdage en vigtig del af vores kultur hos twoday. Disse dage giver os mulighed for at dele tanker, udfordringer og perspektiver på tværs af vores forskellige kompetencer og kontorer. På den måde sørger vi for at klæde hinanden bedst muligt på til at kunne løse de udfordringer, vores kunder står med. 

streamlinehq-book-open-text-content-100

Ressourcer og værktøjer

Vi prioriterer at understøtte faglig udvikling bedst muligt. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af faglige ressourcer, såsom interne og eksterne kurser, workshops, online læringsplatforme og vidensdelingssessioner. Vores mål er at give vores medarbejdere de nødvendige redskaber til at udvikle deres færdigheder, dygtiggøre sig inden for deres felt og forblive på forkant med den nyeste udvikling.

streamlinehq-legal-scale-unequal-work-office-companies-100

En fleksibel arbejdsplads

Vi forstår, at branchen udvikler sig hurtigt, og nye teknologier skaber konstant nye muligheder. Hos twoday handler det om at vælge de rigtige muligheder og forblive agile i vores tilgang til innovation og udvikling. Vores fleksible tilgang, herunder muligheder for remote arbejde, hive jumping og tilpassede arbejdstider, giver dig mulighed for at tilpasse din arbejdssituation efter dine behov og forpligtelser.

twoday-situation-aarhus-105-1280

Bliv Graduate hos twoday

Vidste du, at du kan blive Graduate hos os?

Vores graduateprogram giver nyuddannede en stærk start på deres IT-karriere. Med din faglige udvikling for øje, sikrer vi gennem workshops og teambuilding, at du føler dig godt rustet til din karriere. Som en af Nordens førende konsulentvirksomheder inden for IT og digitalisering, tilbyder vi spændende projekter og et inkluderende miljø, der understøtter din vækst. 

I twoday arbejder vi passioneret på at skabe en bedre fremtid gennem teknologi. Som Graduate bliver du en vigtig del af denne rejse, hvor du får mulighed for at være med til at forme samfundets fremtid gennem innovative digitale løsninger.

Start din rejse i dag

Har du lyst til at være med til at udvikle digitale projekter, der skaber værdi for både samfundet og innovative virksomheder?

Vi leder løbende efter talenter, der ønsker at udvikle sig, bidrage og gøre en forskel. Du kan søge en af vores ledige stillinger, eller udforske muligheden for at arbejde som freelancer.

twoday-situation-copenhagen-3-1280