Skip to content

Ansøgningen

Du kan tilmelde dig vores jobagent her. Så får du besked så snart, vi har et stillingsopslag, som matcher dine kompetencer og ønsker.

Ja! Hold øje med vores ledige stillinger. Vær heller ikke bange for at række ud, hvis du har et ønske om praktik i twoday.

Vores rekrutteringsproces afhænger af den enkelte stilling. Vi har typisk to samtaler, og i nogle tilfælde vil vi også bede dig om at lave en test. Det vil altid fremgå af den kommunikation, du har med den rekrutteringsansvarlige.

Det kommer helt an på den enkelte stilling. Nogle gange kræver stillingen tung erfaring inden for et specifikt område, men vi har et graduateprogram, hvor vi tager imod talenter direkte fra skolebænken.

At arbejde hos twoday

Hvis det er muligt, tilbyder vi mulighed for hybrid arbejdsplads, men det afhænger den enkelte stilling. Vores kunder kommer altid først. Som en konsulentforretning har vi ofte kollegaer siddende ude ved kunde – og der følger vi altid deres behov og ønsker.

Vi prioriterer vores medarbejderes faglige udvikling med både tilbud om kurser, varierende opgaver og professionel sparring. Vi ønsker, at vores medarbejdere skal være her længe, og derfor er det vigtigt for os, at vi altid kan tilbyde større udfordringer, mere ansvar eller en helt ny retning i twoday.

Vores sociale miljø er vigtigt for os. Vi tror på, at glade medarbejdere laver bedre løsninger til vores kunder. Vi kan grundlæggende lide hinanden, og med Hjerte som en af vores kerneværdier passer vi på hinanden og sørger for, at vi har det godt, når vi er på arbejde.

Praktisk

Vi har kontorer over hele Danmark! Helt præcist i København, Odense, Kolding, Skanderborg, Herning, Aahurs og Aalborg.

Du kan læse mere om vores goder her. Vi tilbyder blandt andet bruttolønsordning, investeringsprogram, rabataftaler og meget mere.

twoday ownership program er vores investeringsprogram til alle twoday medarbejdere. Vi synes nemlig, det giver mening at deles om vores succes. Lige nu har omkring 40% af vores medarbejdere benyttet sig af tilbuddet.

Opdag endnu mere twoday

twoday-situation-herning-42-800

twoday som arbejdsplads

Dyk ned i vores univers, og lær mere om twoday som arbejdsplads

Læs mere

twoday-graduate-2-800

Dit sociale liv

Lær mere om det sociale liv i twoday, og få indblik i vores fællesskab. 

Læs mere

twoday-situation-oslo-14-800

Dit faglige liv

I twoday prioriterer vi din faglige udvikling, og vi hylder din nysgerrighed efter at lære mere.

Læs mere

twoday-graduate-4-800

Graduate i twoday

Bliv en del af vores Graduateprogram og kickstart din IT-karriere.

Læs mere