Skip to content

94 ord om twoday

streamlinehq-love-it-social-medias-rewards-rating-100

Vi har hjertet med i alt, vi gør. Vi hjælper hinanden, er autentiske og ærlige, og stræber efter at skabe et miljø med plads til forskelligheder. Vi går op i fællesskabet og får hinanden til at grine.

streamlinehq-space-rocket-flying-science-100

Med drivkraft udfordrer vi os selv, tager ansvar og arbejder struktureret for at skabe de bedste løsninger. Vi siger aldrig nej til en god udfordring og sætter konkrete mål.

streamlinehq-module-puzzle-programing-apps-websites-100

Gennem tilpasning navigerer vi i forandringer, fremmer en åben feedback-kultur og samarbejder på tværs. Vi imødekommer forskellige behov og tilbyder en arbejdsplads med plads til trivsel og udvikling.

 

 

I dag er vi 2.700 tech-specialister. I morgen er vi forhåbentligt lidt flere. Måske står dit navn på en af vores ledige stillinger?

twoday-situation-aarhus-177-1280
twoday

Hos os går arbejdsdagen ikke kun op i deadlines og møder

Vi værdsætter også vigtigheden i det sociale liv og de særlige øjeblikke, der binder os sammen som kolleger. Det er nemlig her, at båndene styrkes, samarbejdet forfiner sig, og sjove øjeblikke deles på tværs. 

Dit-sociale-liv (6)
Dit-sociale-liv (4)
Dit-sociale-liv (5)
Dit-sociale-liv (2)
Dit-sociale-liv (7)
Dit-sociale-liv (3)

Det er vigtigt, at du har det godt

Vi går op i din mentale og fysiske sundhed, fordi vi ved, at glade og sunde medarbejdere skaber den bedste arbejdsplads. Hos twoday handler det nemlig ikke kun om arbejdet - det handler også om at trives. 

Derfor tilbyder vi en række personalegoder, der støtter både din krop og dit sind. Fra sundhedsordninger til fleksible arbejdstider - vi har tænkt på det hele. Det er vigtigt for os, at du har balance i hverdagen, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget. Når du har det godt, har vi det godt som virksomhed.

streamlinehq-monitor-heart-beat-health-beauty-100

God sundhedspakke

Vi tilbyder en attraktiv sundhedsforsikring, som dækker udgifter til behandling, undersøgelser, medicin, genoptræning på privathospital og lignende. Så skal du ikke bekymre dig om, hvad der skal ske, hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke.
Burger--Streamline-Core

Forplejning

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Alle vores kontorer har frokostordning, så du ikke går sulten hjem. Derudover kan du selvfølgelig stille den lille sult med diverse snacks eller slukke tørsten i udvalg af kaffe og anden drikkelse. 

streamlinehq-single-neutral-users-100

Fokus på dig

Hos twoday sikrer vi, at du trives og udvikler dig. Gennem løbende 1:1-samtaler kan du tale med din leder om trivsel, karrieredrømme og nye faglige interesser. Vi hjælper dig med at sætte mål og finde din retning, så du altid er på rette vej og har det godt på arbejdet.

streamlinehq-shopping-cart-shopping-ecommerce-100-1

Bruttolønsordning

Gennem vores fordelagtige bruttolønsordning, får du mulighed for at købe IT-udstyr med store besparelser. På den måde får du mere ud af din løn og kan tilpasse dine goder efter dine behov og ønsker, så vi sikrer, at du får mest muligt ud af din ansættelse hos os.
Ball--Streamline-Core

Sportslige aktiviteter

En aktiv livsstil er nøglen til trivsel og energi i hverdagen. På tværs af vores forskellige kontorer er der stor mulighed for at deltage i diverse sportslige aktiviteter, såsom bouldering, padel, yoga eller noget helt fjerde.  
Party-Popper--Streamline-Core

Sociale arrangementer

Vi har det sjovt sammen! Vi mødes jævnligt både lokalt og på tværs af afdelinger til forskellige sociale arrangementer, såsom fredagsbarer, sommerfester, julefrokoster og meget mere. Vi tror på, at det er med til at sikre et endnu bedre samarbejde og sammenhold i hverdagen.

IT-branchen står aldrig stille. Det gør vi heller ikke.

Når du bliver en del af twoday, får du et meningsfuldt arbejde, hvor du sammen med dine kollegaer udvikler digitale projekter, der gør en forskel for samfundets borgere og ambitiøse virksomheder.

Vi prioriterer din faglige og personlige udvikling med kurser, interne uddannelsesdage, varierende opgaver og sparring med landets førende eksperter. Vi har et stærkt tech-fællesskab, som sikrer, at vi altid kan rådgive vores kunder i den helt rigtige digitale løsning, som passer til deres behov.

twoday-situation-herlev-46-1280

Mød dine kommende kollegaer

Sæt ansigt på et udpluk af dem, du kommer til at omgås med til daglig - og læs, hvad de synes om at arbejde i twoday. 

Start din rejse i dag

Har du lyst til at være med til at udvikle digitale projekter, der skaber værdi for både samfundet og innovative virksomheder?

Vi leder løbende efter talenter, der ønsker at udvikle sig, bidrage og gøre en forskel. Du kan søge en af vores ledige stillinger, eller udforske muligheden for at arbejde som freelancer.

twoday-graduate-4-1280