Skip to content

Hvad er forskellen på digital transformation og digitalisering?

Selvom digital transformation og digitalisering ofte omtales i samme kontekst, er det vigtigt at vide, at de ikke dækker over det samme.  

Digitalisering er når en virksomhed omdanner analoge informationer og processer til digitale formater. Eksempler på dette kan være digitalisering af papirdokumenter eller kørekortet. Digitalisering kan også være automatisering af manuelle processer og arbejdsgange. Formålet med digitalisering er at øge effektiviteten og reducerer omkostninger. Det er altså under digitaliseringen at virksomheder skaber en digital infrastruktur.  

Digital transformation er derimod en ændring af hele den måde som en virksomhed driver forretning på. En digital transformation i en virksomhed er en omstillingsstrategi, der anvender teknologi til at gøre tingene på en ny måde. Det kan blandt andet være at skabe nye forretningsmuligheder, forbedre samspillet med kunder og medarbejdere, og skabe mere innovation i virksomheden.  

Du kan læse mere om, hvordan twoday kan hjælpe med jeres virksomheds digitale transformation her. 

IT-konsulent skriver om forskellen mellem digital transformation og digitalisering

Digitalisering understøtter jeres processer

I twoday løser vi komplekse forretningskritiske udfordringer med ny teknologi. Vi har samlet de dygtigste specialister og stærkeste kompetencer indenfor alle områder af moderne digitalisering og kan tilbyde jer teknologi og rådgivning, så I kan fokusere på, hvad der er den bedste løsning for jeres organisation. 

I sikrer samtidig, at jeres IT-projekter ledes sikkert til succes med vores stærke proces- og metodeapparat - uanset, om I skal have en løsning skabt fra bunden eller ud fra et standardsystem. Vi sørger for at tilpasse vores samarbejdsform til jeres virksomhed og jeres aktører. 

Hvis jeres virksomheds processer ikke understøttes tilstrækkeligt af standardsoftware, er vi her for at hjælpe. Vi står klar til at digitaliserer de processer, jeres standard-software ikke kan håndtere, hvilket sikrer effektivitet og innovation. 

Når vi sammen gennemgår jeres processer, kigger vi på, hvordan og hvorvidt den enkelte proces kan digitaliseres – og om den skal håndteres af personer, automatiseres eller eksempelvis anvende intelligent sagsbehandling 

Skal vi sammen gøre jeres digitale rejse til en succes?

Hos twoday mener vi, at samarbejdet tager udgangspunkt i jeres behov. Vi er vant til at tilpasse os - faktisk er det en af vores spidskompetencer. Vi står klar til at rådgive, assistere og komplementere jer med et agilt set-up, der blandt andet inkluderer DevOps-disciplinen, hvilket sikre sammenhæng mellem udvikling of drift. Vi har mange års erfaring i at skabe løsninger i tæt sammenspil med kunden og ved, hvad der skal til for at gøre digitaliseringsrejsen til en succes. Derfor skræddersyr vi et hold med de bedste kompetencer fra både jeres medarbejder og vores specialister.  

Kender du jeres organisations digitale styrker og svagheder? Vi tilbyder en hurtig vurdering for at hjælpe jer med at omfavne digitale metoder og teknologier til forbedrede processer, en engageret arbejdsstyrke og nye forretningsmodeller. 

Relateret ydelse

Automatisering

Har I en eller flere arbejdsgange, I ønsker at sætte strøm til? Vi kan både hjælpe jer med at automatisere manuelle arbejdsgange og ikke mindst vurdere, hvorvidt jeres udfordring bør løses med RPA. Vores foretrukne værktøjer er Microsoft Power Automate og Logic Apps. 

Udforsk relaterede ydelser

3 konsulenter udvikler software

Software Development

I twoday udvikler vi fremtidssikrede software-løsninger og skræddersyer dem til at imødekomme jeres forretningsbehov – i samarbejde med jer og med hjælp fra teknologien.

Læs mere

twoday udvikler IT-applikationer

Application Services

Vores erfarne team af eksperter står klar til at udvikle og administrere kernesystemer med et primært fokus på hurtige og løbende ændringer, som ikke går på kompromis med funktionen og sikkerheden.

Læs mere

Lad os tage en snak i dag, der kan være afgørende for jeres digitale transformation i morgen

Kenneth Yderskov Jørgensen

Senior Account Executive
kenneth.jorgensen@twoday.com
31 40 66 28