Skip to content

Typer af mobile apps i twoday

Vi arbejder både ud fra out-of-the-box-løsninger (twoBase) og 100% skræddersyede apps, der er udviklet fra bunden.

Hånd viser typer af mobile apps i twoday

twoBase – den ultimative basis-app (out-of-the-box)

Vi har udviklet twoBase, som er den ultimative basis-app til dine kundeprojekter. twoBase er ikke blot en skabelon. Det er en fuldt integrérbar og skalérbar løsning, der vil ændre måden, din virksomhed interagerer med dine kunder på.

Skræddersyet løsning tilpasset dit brand

twoBase er designet til at fungere som en baseline til nye kundeprojekter. Det er en skræddersyet løsning, der nemt kan tilpasses til dit brands visuelle identitet, samtidig med at den giver dig adgang til løbende opdateringer og forbedringer.

Vigtige funktioner: 

  • Authentication: Sikker og pålidelig brugeradgang 
  • Kundecenter: Alle dine kundebehov opfyldt i én løsning 
  • E-handel: Tilføjer en ny salgskanal til din portfolio 
  • Impersonering: Tilbyd en mere personlig kundeoplevelse 
  • Push-notifikationer: Hold dine kunder engageret og informeret 
  • Stregkodescanner: Et værktøj designet specielt til grossister 
  • Loyalitetsprogram: En indbygget funktion, der tillader brug af bonuspoint

Sådan fungerer twoBase

twoBase er platform-uafhængig og benytter et fleksibelt mellemlag, som kan integreres med enhver platform, der kan udstede data via et web-API. Det betyder, at vi kan arbejde sammen med alle systemer fra DynamicWeb over Magento til Shopify.

Vi har valgt React Native-frameworket på grund af dets cross-platform egenskaber, som sparer tid og ressourcer. Vi bruger også GraphQL til at hente præcis den data, vi har brug for, på en effektiv og skalérbar måde.

Vores app er bygget med fremtiden i tankerne. Den er enkel at tilpasse sit konkrete behov med kundespecifik styling og endpoints. Derudover kan du forvente løbende opgraderinger og nye funktioner, der kan integreres i din app efter behov. 

Skræddersyede apps udviklet fra bunden

Vi har stor erfaring med at udvikle apps helt fra bunden og med høj kompleksitet og sikkerhed – se fx vores cases om det Digitale Kørekort og det Digitale Sundhedskort.

Skal jeg vælge en basis-app eller skræddersyet app?

Det kommer an på mange forskellige faktorer. Vi tager os altid tid til at forstå jeres unikke behov for en app og hvem der skal bruge app’en. Derefter udvikler vi strategien for udviklingen af jeres nye app, vælger teknologi og sikrer skalerbarhed, sikkerhed og en intuitiv brugeroplevelse.

 

Kvinde bygger skræddersyede mobilapps

Sådan udvikler vi mobilapps

Vi har et erfarent team af app-udviklere, der sørger for en sikker proces fra design, udvikling og vedligeholdelse. De er med til – sammen med jer – at sikre, at I opnår det ønskede resultat, hvor app’en giver værdi for både jer og jeres kunder og brugere.

Må vi hjælpe dig med udvikle jeres næste app?

Kontakt os nu, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.