Skip to content

IT-konsulenter

Scaling er navnet på twodays skaleringsmuskel, som tilbyder IT-konsulenter & -freelancere, når digitaliseringsprojekter skal forstærkes med specialister. 

twoday Scaling giver adgang til de stærkeste IT-kompetencer i form af freelance-konsulenter inden for IT og management samt innovativ softwareudvikling på konsulentbasis.

Vi er kræsne med vores IT-konsulenter og freelancere, så du får den maksimale værdi

Scaling løser komplekse og forretningskritiske udfordringer med ny teknologi. Vi har samlet de dygtigste specialister og stærkeste kompetencer indenfor alle områder af moderne digitalisering og kan tilbyde jer teknologiuafhængige konsulenter, så I kan fokusere på, hvad der er den bedste løsning for jeres organisation og skabe det bedste match med twoday.

Hvad enten du har brug for lang, dokumenteret og dybt faglig domæne- & tech-specifik viden eller et perspektiv på, hvordan de helt nye teknologier kan løse dine IT-projekter, så er twoday Scaling leveringsdygtig.

twoday-freelance-konsulenter-og-udviklere
twoday

Forstå twoday Scalings to forretningsben

Freelance, som har over 14.000 konsulenter i  netværket. Det giver os god mulighed for altid at finde en dygtig freelancekonsulent med de rette kompetencer, der passer til dit projekt

Minds som har fastansatte og "home-grown" IT-konsulenter. Det betyder, at vi kender vores konsulenter rigtig godt. 

 

 

Vi favner bredt

Mange virksomheder og organisationer ser et stort potentiale i at digitalisere nuværende arbejdsgange eller udvikle nye digitale løsninger. Det er dog ikke altid, at disse løsninger kan realiseres ude i virksomhederne.

Det kan der være mange årsager til: manglende ressourcer, manglende erfaring med at lede IT-projekter eller reduceret viden om mulighederne ved at benytte ny teknologi.

Scaling tilbyder freelance IT-konsulenter og T&M IT-konsulenter med fast tilknytning til twoday, lige fra de talentfulde nyuddannede til de erfarne, så I ude i virksomhederne kan få adgang til de dygtigste og mest innovative IT-konsulenter på fleksible vilkår, der matcher jeres behov.

 

freelance-it-konsulenter-til-projekter
Et udpluk af vores udviklere på konsulentbasis

Bliv klogere på vores udviklere

For os er projektets karakter ikke afgørende. Det vigtigste er at forbinde konsulenter, kompetencer og kundebehov – på tværs af platforme, brancher og teknologier, og uanset om dit behov er af kortere eller længere varighed. Hvilken specialist leder du efter?

Vi har også en freelance-specialist til dig

For os er projektets karakter ikke afgørende. Det vigtigste er at forbinde konsulenter, kompetencer og kundebehov – på tværs af platforme, brancher og teknologier, og uanset om dit behov er af kortere eller længere varighed. Hvilken specialist leder du efter?

Udviklere på konsulentbasis


Minds er twodays helt egen talentfabrik, som har opbygget og forfinet en rekrutteringsproces af IT-talenter, der har ry for at være blandt de bedste i landet.

Læs mere

Freelance IT-konsulenter


Freelance er et forretningsben, som giver dig adgang til markedets største netværk af specialiserede freelance IT-konsulenter.

Læs mere

Udforsk alle vores forretningsområder

Hos twoday har vi et bredt spænd af kompetencer, som kan hjælpe jer videre på den digitale rejse.

Data & AI

Hos twoday specialiserer vi os i at udnytte kraften fra data og kunstig intelligens (AI) til at drive virksomheder fremad. Vores data- og AI-tjenester er designet til at styrke organisationer med løsninger, der forbedrer beslutningstagning og driver forretningsresultater.

Digital Experiences

I twoday Digital Experiences fokuserer vi på hele kunderejsen og alle de digitale touchpoints, der findes undervejs. Vi omsætter idéer til førsteklasses digitale oplevelser – lige fra design af brugervenlige websites over datadrevet markedsføring til prisvindende e-handelsløsninger. Og alt det indimellem. 

Business Applications

Alle forsøger at skabe nye og nemmere måder at gøre tingene på. De færreste ved, hvordan de gør det smartest. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi er specialister i at frigøre dataens fulde potentiale og optimere virksomheders processer med en best-of-suite-løsning. 

Cloud Platforms & Security

Cloud Platforms & Security leverer Microsoft Azure- og Microsoft 365-løsninger med fokus på sikkerhedsprodukter, cloud endpoints og cloud infrastruktur. De tilbyder licenser, support og deres egen Insight Analytics, som er et sikkerheds- og business intelligence værktøj. 

Software Engineering

Vi hjælper både offentlige og private kunder med at skabe en bedre hverdag via digital transformation. Med vores ekspertise i cloud-tjenester og applikationer tilbyder vi skalerbare og innovative softwareløsninger af høj kvalitet, som skaber forretningsmæssig værdi. 

Start din digitale rejse i dag

Kontakt os og lad os hjælpe med at finde det rigtige match

Freelance IT-konsulenter

Jan Olsen

Director

jan.e.olsen@twoday.com

+ 45 40 20 80 16

Udviklere på konsulentbasis

Jacob B. Roding

Business Manager