Skip to content
twoday

En udbudskonsulent letter kompleksiteten af udbudsprocessen

En udbudskonsulent har erfaring med hele udbudsprocessen. Det kan både være for offentlige og private organisationer.

Vores freelance udbudskonsulenter bistår selvfølgelig din virksomhed gennem hele udbudsprocessen. Deres arbejde omfatter at udarbejde udbudsmateriale, formulere krav og specifikationer, udarbejde kontrakter og bilag, vurdere indkomne tilbud samt at sikre, at hele processen overholder gældende lovgivning og standarder.

En kompetent og dygtig freelance udbudskonsulent kan hjælpe med at lette kompleksiteten af din udbudsproces helt fra planlægning til implementering og evaluering. Og så sikrer de en vellykket proces.

Vil du slippe for at bruge tid på at rekruttere den helt rette udbudskonsulent? Vi har et netværk bestående af mere end 14.000 dygtige freelance IT-konsulenter. Derfor kan vi finde det helt rette match til dig.

Freelance udbudskonsulenter med forskellige kompetencer

Vores udbudskonsulenter har flere forskellige kompetencer. Vi har freelancekonsulenter med kompetencer, som er tunge inden for jura-området og har erfaring og viden indenfor udbudslovgivning.

Men vi har også konsulenter, som er vant til at håndtere forretningskrav og samarbejde med forskellige interessenter. Det kan blandt andet være forretningsanalytikere eller forretningskonsulenter, som er meget erfarne, når det kommer til at sikre, at alle aspekter af udbuddet er korrekt beskrevet og dokumenteret – f.eks. at alle bilagene i udbuddet er på plads.

twoday-udbudskonsulent-freelance-specialist

Sådan finder vi den helt rigtige konsulent til dig

Hvis du ønsker at søge en freelance udbudskonsulent gennem os, ser processen typisk sådan ud:

  1. Du lister en række krav op
  2. Vi finder 2-3 profiler, som har konkrete erfaringer med præcis den type projekter, som du søger hjælp til
  3. Du udvælger, hvem der opfylder kriterierne bedst
  4. Konsulenten begynder hos jer

Skal vi tage en snak?