Skip to content

De bedste frontend-udviklere, der kan starte i morgen

Med en udvikler i frontend fra twoday, kan du være sikker på at få en udvikler, der forstår at omsætte design- og brugeroplevelseskoncepter til funktionel kode, så brugerne får en optimal oplevelse, når de bruger din applikation eller værktøj.  

Vores frontend-udviklere er specialiseret i at udvikle software, der understøtter komplekse brugeroplevelser og interaktioner på hjemmesider eller i applikationer på web og mobil. Vi sikrer, at brugergrænsefladen fungerer optimalt på forskellige enheder og i forskellige browsere. Dette involverer test og fejlfinding for at sikre en konsistent og fejlfri brugeroplevelse. 

Hos os får du en udvikler inden for frontend udvikling med en kompetent, innovativ og løsningsorienteret tilgang til at løse komplekse IT-udfordringer. Vores udviklere har flere års erfaring, ved hvad der sker på teknologiske scene, og de kan starte på dit IT-projekt inden for få hverdage. Udviklerne deltager regelmæssigt i sparringssessioner med vores Senior Specialister, Tech Leads og Principal Developers, mens de arbejder på projekter for vores kunder. Derfor kan vi tilbyde dig kompetente frontend-udviklere til yderst konkurrencedygtige priser. 

smilende frontend-udvikler

Frontend-teknologier 

Hos twoday er vores mål, at vi hver dag kan tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere kompetente og top kvalificerede konsulenter med den specifikke teknologiske ekspertise, de søger. 

Vi dedikerer dagligt betydelige ressourcer til læring, så vores udviklere inden for frontend-udvikling altid har en omfattende og dybdegående viden inden for frontend-teknologier og programmeringssprog, både nye og ældre.  

Det garanterer, at du altid kan forvente frontend-udvikling af høj kvalitet, når du vælger en udvikler fra twoday.  

Vores kompetente udviklere i frontend har kompetencer inden for en bred vifte af teknologier, herunder: 

Frontend-udviklere med solid erfaring fra tidligere projekter 

I løbet af de seneste mange år har twodays frontend-udviklere og vores andre IT-konsulenter stået i spidsen for udviklingen af et væld af større og mindre IT-løsninger. Vi har lavet frontend-udvikling for både små, mellemstore og C25-virksomheder inden for en bred vifte af sektorer, såsom forsyningssektoren, transport, finans, software og services samt offentlige institutioner.  

Vores mål har altid været at omsætte vores kunders visioner for deres nye IT-løsning til vellykkede, optimale resultater.  Dyk ned i vores cases

Her har vi samlet et udpluk af vores tidligere samarbejder, hvor en af vores frontend-udviklere har udviklet frontend-delen af den færdige IT-løsning. 

Vi finder en frontend-udvikler, der passer præcist til dit IT-projekt

Hos twoday ved vi hvor vigtigt det er at finde en IT-konsulent, der passer præcist til hver af vores kunders IT-projekter. Derfor har vi udformet en proces, hvor vi sammen finder en frontend-udvikler, der passer til dit projekts behov. På denne måde sikrer vi, at du får den helt rigtige konsulent til at hjælpe dig med at udvikle din IT-løsning. 

 

 

Vi tager en uforpligtende snak om jeres behov

Vi begynder med jeres kompetencebehov

Vi starter vores samarbejde med at afdække jeres og løsningens behov for frontend-udvikling. Sammen identificerer vi de nødvendige kompetencer og det antal TI-konsulenter, som opgaven kræver. Det kan variere fra, at I har brug for en enkelt IT-konsulent til, at I har brug for et helt team, afhængigt af projektets omfang og kompleksitet. 
Vi præsenterer jer for et muligt match

Vi finder nogle frontend-udviklere, der passer til jeres projekt 

Når vi har identificeret projektets kompetencekrav, introducerer vi jer til et udvalg af vores udviklere inden for frontend udvikling, der er kvalificeret til at opfylde jeres IT-projekts behov.

DK_TD_Scaling_ProcesikoI møder IT-konsulentenn 3

I trykker hånd med IT-konsulenten

Efter at I har haft mulighed for at møde vores frontend-udviklere, har I frihed til at udvælge en eller flere af IT-konsulenterne, som I vurderer passer bedst til jeres specifikke projekt. 
Vi indgår et samarbejde

Vi laver en aftale for vores samarbejde

Når I har udvalgt en eller flere af vores udviklere, udarbejder vi en samarbejdsaftale. I bestemmer tidslinjen for samarbejdet, og aftalen er udformet med fleksible betingelser. Dette giver os mulighed for løbende at tilpasse aftalen under hele jeres projekts forløb, vi sammen kan sikre det optimale resultat for jeres projekt. 
IT-konsulenten starter hos jer umiddelbart efter

IT-konsulenten starter hos jer – gerne med det samme

Vores udvikler inden for frontend-udvikling kan starte på dit projekt, så snart vi har fået samarbejdsaftalen på plads. Udvikleren kan arbejde fra jeres lokation eller arbejde fra en af twodays kontorer placeret i Aarhus, København, Aalborg, Odense, m.fl.

Vi anbefaler, at vores udvikler har en fastlagt dag om ugen, hvor konsulenten arbejder fra et af vores kontorer. Dette giver udvikleren mulighed for at få faglig sparring med vores Senior Specialister, Tech Leads og Principal Developers. 

Kontakt os i dag for at høre om vores frontend-udviklere

Hos twoday står vi altid klar til at finde nogle udviklere inden for frontend udvikling, der passer til netop dit projekt. Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål omkring vores frontend-udviklere eller omkring et muligt projektsamarbejde med dig.  

Kontakt vores Client Relation Partnere i København, Aalborg eller Aarhus allerede i dag og høre mere om vores udviklere inden for frontend-udvikling. 

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner,
København
mikael.svensson@twoday.com
+45 28 56 92 52

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner,
Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com
+45 25 23 41 69

twoday

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig