Skip to content

"Da der var tale om mange, mindre og afgrænsede delopgaver, foreslog twoday, at vi fik stillet tre deltidskonsulenter til rådighed. Konsulenterne har været utroligt kompetente og fleksible. "

Anja Nagel L’harraki 
Oticon

To Angular-udviklere der kigger på en computerskærm
twoday

Udvikling med Angular og TypeScript

Angular-frameworket er funderet på programmeringssprogene TypeScript, HTML og CSS. I twoday arbejder vi særligt med TypeScript, som er et super set der bl.a. introducerer type check på compile time; dvs. inden der bliver genereret JavaScript. Det gør programmeringssproget nemmere at arbejde med og sikrer, at data der kommer ind også kan behandles. 

Udover JavaScript og TypeScript vil en dygtig Angular-udvikler også være skarp i forhold til programmeringsbiblioteket RxJS, og det er twodays folk også. 

Hvorfor bruge en Angular-konsulent fra twoday?

Hos twoday samler vi på talenter. Det betyder, at de konsulenter, vi tilknytter, har den mest innovative tilgang til kodeopgaverne. De vil altid tage udgangspunkt i de mest moderne versioner af de kendte teknologier, og de vil altid være dem, der er længst fremme i forhold til at kunne foreslå alternativer, hvis en bestemt opgave kræver en særlig løsning. 

Dyk ned i vores cases

Læs mere om samarbejder vi har haft, hvor vi har leveret Angular-udviklere.

Vores proces for at matche Angular-konsulenten til jer

Vi kan tilbyde jer lige præcis de IT-konsulenter indenfor Angular/TypeScript, hvis kompetencer og erfaring matcher jeres udfordringer. Vi kan typisk igangsætte opgaveløsningen få dage efter, vores dialog med dig er gået i gang, og vi laver altid en aftale med fleksible vilkår. Om projektet er begrænset til få dage eller kører over flere måneder – eller endda år – er i princippet ligegyldigt for os. Vi leverer det, I har brug for, på den måde, I har brug for. 

Samtale ikon

Det begynder med jer

Når I skal have løst en opgave, kontakter I os. Sammen afdækker vi, hvad I har brug for – og hvor mange folk opgaven kræver. Måske kan den klares af en enkelt Angular-konsulent, og måske har I brug for et helt team ført an af en af vores Lead Developers. I dialogen får vi sammen afdækket, hvilke faglige kompetencer konsulenten og/eller teamet skal kunne beherske. 
Gruppe ikon

Vi præsenterer jer for et muligt match

Vi kender vores IT-konsulenter og deres kompetencer indgående, og vi udvælger de matches, vi vurderer passer til jer og til opgaven, og præsenterer jer for mulige matches. Det rigtige match kan se vidt forskelligt ud – fra den talentfulde IT-konsulent over den mere erfarne senior til Lead Developeren, som kan tage ansvar for jeres tekniske landskab eller være lead på et team af udviklere. 
Håndtryk ikon

I trykker hånd med konsulenten

Én ting er papirer og erfaringer – noget andet er kemi. I møder IT-konsulenten, så I kan vurdere, om matchet er rigtigt. Og når vi er i samme rum, benytter vi lejligheden til sammen at blive klogere på opgavens karakter og omfang. 
Checkmark ikon

Vi laver en aftale

Hvor længe skal samarbejdet vare? Det bestemmer I – det er jeres behov, det handler om, og derfor laver vi en aftale på fleksible vilkår, så vi hele tiden holder målet for øje. Er I tilfredse, er vi det samme. 
Raket ikon

IT-konsulenten starter hos jer – gerne med det samme

IT-konsulenten kan både starte hos jer on-site eller på vores kontorer i København, Aarhus eller Aalborg. Vi anbefaler, at Angular-konsulenten har én fast dag på twodays kontor, så vedkommende har mulighed for at spare med vores andre dygtige profiler og vores Principal Developer. 

Vil du høre mere om, hvordan vi har hjulpet andre samarbejdspartnere?

En Angular-udvikler smiler til kameraet

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner,
København
mikael.svensson@twoday.com
+45 28 56 92 52

En kompetent IT-konsulent smiler til kameraet

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner,
Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com
+45 25 23 41 69

twoday

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig