Skip to content

"Vi har skabt markant fremdrift i udviklingen af et længe ønsket internt værktøj ved at source en konsulent gennem twoday, som havde de rette kompetencer."

Martin Sørensen 
Vestas 

To React-udviklere der snakker sammen
twoday

Hvad er React?

React er et JavaScript-bibliotek og et frontend-framework, der indeholder komponenter til at bygge user interfaces (UI). Det blev oprindeligt udviklet af Facebook og vedligeholdes stadig af Facebook i dag. React benyttes af en softwareudvikler til at udvikle single-page-applikationer til web og mobilapps.  

Hvorfor bruge en React-udvikler fra twoday til jeres React-udvikling?

Vores IT-konsulenter har bred erfaring med udvikling i React og programmeringssproget JavaScript fra nuværende og tidligere projekter. Idet arbejdet med React er baseret på, at websitet nedbrydes i forskellige komponenter, bliver arbejdet hermed overskueligt. 

Samtidig betyder det, at det er nemmere for flere af vores React-udviklere at arbejde på en React-løsning samtidig. Ved udviklingen af mere komplekse IT-løsninger med React har vores IT-konsulenter også erfaring i at udvikle i samarbejde med andre biblioteker.  

Dyk ned i vores cases

Læs mere om samarbejder vi har haft, hvor vi har leveret React-udviklere.

Vores proces for at matche React-konsulenten til jer

Vi kan tilbyde jer lige præcis de IT-konsulenter indenfor React-udvikling, hvis kompetencer og erfaring matcher jeres udfordringer. Typisk går der mindre end fem hverdage før, at I henvender jer, til vores IT-konsulenter er klar til at starte ude hos jer. Vores IT-konsulenter arbejder både på korte og længerevarende projekter. Og så er det altid på fleksible vilkår.

Samtalebobler ikon

Vi tager en uforpligtende snak om jeres behov

I henvender jer med et behov eller en udfordring og vi tager en snak om, hvorvidt I har brug for en, flere, eller et helt team af React-konsulenter ledt af en af vores Lead Developers. Samtidig afdækker vi også, hvilke tekniske og faglige kompetencer profilen eller teamet skal kunne beherske. 
Gruppe af React-udviklere ikon

Vi præsenterer jer for et muligt match

På baggrund af vores indgående kendskab til vores IT-konsulenters kompetencer og tidligere erfaringer, præsenterer vi for jer for mulige matches. Disse kan spænde fra den talentfulde IT-konsulent, den mere erfarne senior, og til Lead Developeren, som kan tage ansvar for jeres tekniske landskab eller være lead på et team af udviklere. 
Håndtryk ikon

I møder IT-konsulenten

For at I kan danne jer et indtryk af IT-konsulenten afholder vi et intromøde mellem begge parter. Her har vi sammen mulighed for at blive klogere på opgavens karakter og omfang. 
Checkmark ikon

Vi indgår et samarbejde

Varigheden på samarbejdet mellem jer og os afhænger helt af jeres behov - men det vil altid være på fleksible vilkår. 
IT-konsulenten starter hos jer umiddelbart efter

IT-konsulenten starter hos jer umiddelbart efter

IT-konsulenten kan både starte hos jer on-site eller på vores kontorer i København, Aarhus eller Aalborg. Vi anbefaler, at React-udvikleren har én fast dag på twodays kontor, så vedkommende har mulighed for at sparre med vores andre dygtige udviklere og vores Principal Developers. 

Vil du høre mere om, hvordan vi har hjulpet andre samarbejdspartnere?

Mangler du en eller flere IT-konsulenter med kompetencer inden for React-udvikling, så kan vi hjælpe dig.   

Her hos twoday finder vi de rette IT-konsulenter, hvis kompetencer passer til dine behov, som kan starte på dit IT-projekt inden for få dage. Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål omkring vores React-udviklere eller til vores projektsamarbejde med dig.    

Kontakt vores Client Relations Partners i København eller Aarhus allerede i dag og hør mere om vores udviklere inden for React-udvikling. 

En React-udvikler der smiler til kameraet

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner,
København
mikael.svensson@twoday.com
+45 28 56 92 52

En kompetent React-konsulent der smiler til kameraet

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner,
Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com
+45 25 23 41 69

twoday

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig