Skip to content

"Vi har skabt markant fremdrift i udviklingen af et længe ønsket internt værktøj ved at source en konsulent gennem twoday, som havde de rette kompetencer."

Martin Sørensen 
Vestas 

Tre JavaScript-udvikler der snakker sammen

Hvorfor bruge en IT-konsulent fra twoday til jeres jeres JavaScript-udvikling

Vores IT-konsulenter har indgående erfaring med udvikling i programmeringssproget JavaScript og Node.JS fra nuværende og tidligere projekter. Vi kan hjælpe jer ved at tilføje dynamiske elementer til jeres hjemmesides frontend og facilitere en webapp med mulighed for interaktion for jeres brugere. 

Skal en af vores IT-konsulenter være en del af udviklingen af jeres næste IT-løsning, så tøv ikke med at kontakte os. I langt de fleste tilfælde kan vores konsulent starte hos jer inden for få arbejdsdage. 

Dyk ned i vores cases

Læs mere om samarbejder vi har haft, hvor vi har leveret JavaScript-udviklere.

Vores proces for at matche JavaScript-konsulenten til jer

Vi kan tilbyde jer lige præcis de IT-konsulenter indenfor JavaScript-udvikling, hvis kompetencer og erfaring matcher jeres udfordringer. Typisk går der mindre end fem hverdage før, at I henvender jer, til vores IT-konsulenter / JavaScript-programmører er klar til at starte ude hos jer. Vores IT-konsulenter arbejder både korte og længerevarende projekter. Og er det altid fleksible vilkår. 

Samtale ikon

Vi tager en uforpligtende snak om jeres behov

I henvender jer med et behov eller en udfordring og vi tager en snak om, hvorvidt I har brug for en, flere, eller et helt team af JavaScript-konsulenter ledt af en af vores Lead Developers. Samtidig afdækker vi også, hvilke tekniske og faglige kompetencer profilen eller teamet skal kunne beherske 
Gruppe ikon

Vi præsenterer jer for et muligt match

baggrund af vores indgående kendskab til vores IT-konsulenters kompetencer og tidligere erfaringer, præsenterer vi for jer for mulige matches. Disse kan spænde fra den talentfulde IT-konsulent, den mere erfarne senior, og til Lead Developeren, som kan tage ansvar for jeres tekniske landskab eller være lead et team af udviklere.
Håndtryk ikon

I møder IT-konsulenten

For at I kan danne jer et indtryk af IT-konsulenten afholder vi et intromøde mellem begge parter. Her har vi sammen mulighed for at blive klogere opgavens karakter og omfang. 
Checkmark ikon

Vi indgår et samarbejde

Varigheden samarbejdet mellem jer og os afhænger helt af jeres behov - men det vil altid være fleksible vilkår. 
Raket ikon

IT-konsulenten starter hos jer umiddelbart efter

IT-konsulenten kan både starte hos jer on-site eller vores kontorer i København, Aarhus eller Aalborg. Vi anbefaler, at JavaScript-udvikleren har én fast dag twodays kontor, vedkommende har mulighed for at sparre med vores andre dygtige udviklere og vores Principal Developers. 

Har du brug for en JavaScript-konsulent?

Vi vil altid gerne sludre om, hvordan vi kan matche jeres behov. 

En JavaScript-udvikler smiler til kameraet

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner,
København
mikael.svensson@twoday.com
+45 28 56 92 52

En IT-konsulent smiler til kameraet

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner,
Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com
+45 25 23 41 69

twoday

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig