Skip to content

Agil udvikling uden alt det indviklede

Agil udvikling er den mest fleksible udviklingsmetode inden for softwareudvikling – og ofte også den mest anvendte. Det er en dynamisk måde at arbejde på i forhold til traditionel softwareudvikling. Den giver nemlig plads til innovation og forbedringer undervejs i processen.

Har du ikke selv kompetencerne til agil udvikling? Det har vi. Vi har et helt hold af højt kvalificerede freelancespecialister inden for agil udvikling, der har erfaring med at arbejde med agile udviklingsmetoder som SCRUM, SAFe, Spotify m.m.

Uanset om du har behov for en agil udviklingsspecialist, en agil udvikler eller en anden relevant rolle, kan vi finde den rette freelancespecialist til dig.

Undgå lange rekrutteringsprocesser. Få os til at finde en agil udviklingsspecialist til at styrke dit team og øge effektiviteten i din udviklingsproces.

Styrk din agile udviklingsproces

Mange af vores kunder benytter sig af os, når de har behov for ekstra hænder og hjerner til deres agile udviklingsproces. Det skyldes, at vores freelancespecialister er fortrolige med at arbejde i agile teams og har viden om best practice og værktøjer inden for agil udvikling.

De kan hjælpe dig med lidt af hvert. Blandt andet:

  • Styrke dit team og øge effektiviteten af din udviklingsproces
  • Skabe en dynamisk udviklingsproces, der fremmer samarbejdet
  • Optimere din udviklingscyklus og levere resultater af høj kvalitet
Styrk-din-agile-udviklingsproces

Sådan foregår vores proces

Hvis du gerne vil have en freelance udviklingsspecialist gennem twoday, foregår processen typisk således: Du lister nogle krav op, vi finder 2-3 profiler, som matcher dine krav og som har konkrete erfaringer med præcis den type projekter, som du søger hjælp til. Du vælger, hvem der opfylder kriterierne bedst.

Skal vi finde en agil udviklingsspecialist til dine behov?