Skip to content
twoday

IT-sikkerhedskonsulenter sikrer, at du lever op til sikker­heds­standarder

Fokus på IT-sikkerhed skærpes hele tiden. Men det kan være svært og tidskrævende at finde specialiserede IT-konsulenter. Den problematik kan du slippe for med os.

Vores freelance IT-sikkerhedskonsulenter benyttes ofte til at identificere eventuelle trusselsområder eller til at sikre, at din virksomhed lever op til alle sikkerhedsstandarder. De kan hjælpe dig med sparring omkring IT-sikkerhed samt deltage i projekter, der styrker din IT-sikkerhed.

Vi har mere end 14.000 freelance IT-konsulenter i vores netværk. Derfor kan vi finde et godt match til dig, uanset hvad dit behov er.

Eksperter i forskellige sikkerheds­teknologier

Vores freelancekonsulenter har en bred viden inden for forskellige sikkerhedsteknologier og -løsninger og kan tilpasse deres ekspertise til dine specifikke behov.

Mange af vores IT-sikkerhedskonsulenter er certificeret i førende software-løsninger inden for f.eks. vulnerability scanning, password management, endpoint security og mange andre løsninger.

De er ligeledes erfarne i at følge sikkerhedsstandarder såsom ISO2700x og GDPR. De kan hjælpe din virksomhed med at overholde disse standarder og sikre en høj grad af databeskyttelse.

twoday-freelance-eksperter-sikkerhedsteknologier

Sådan finder vi dit match

Det er vigtigt, at du får lige præcis den freelance IT-sikkerhedskonsulent, der passer til dig og din virksomheds behov. Derfor ser vores proces sådan ud:

  1. Du lister en række krav op
  2. Vi finder 2-3 profiler, som har konkrete erfaringer med præcis den type projekter, som du søger hjælp til
  3. Du udvælger, hvem der opfylder kriterierne bedst
  4. Konsulenten kan begynde hos dig

Skal vi tage en snak?