Skip to content

En compliancekonsulent analyserer, kontrollerer og overvåger processer

I en tid med øget fokus på databeskyttelse, sikkerhed og regulering er effektiv compliance afgørende. Det er vigtigt, at din virksomhed overholder regler og krav – herunder GDPR og forskellige andre sikkerhedsstandarder.

Hos twoday har vi erfarne freelance compliancekonsulenter, som er specialiserede i at hjælpe din virksomhed med at overholde regler og krav samt identificere og reducere risici. Det gør de blandt andet ved at analysere, kontrollere og overvåge processer.

Vil du gerne overholde GDPR og andre sikkerhedsstandarder? Så kan vi finde den helt rette compliancekonsulent, der kan hjælpe dig med det. Vi har markedets største udvalg af freelance IT-konsulenter.

Specialiserede freelance compliance konsulenter

Vores freelance compliancekonsulenter har hver især specifikke erfaringer inden for forskellige brancher og fagområder – herunder den finansielle sektor, hvor flere har arbejdet med AML-løsninger.

Med en compliancekonsulent får du en medarbejder, der arbejder tæt sammen med din virksomhed for at optimere processer og procedurer og sikre, at din virksomhed opretholder den ønskede grad af sikkerhed.

Specialiserede-compliancekonsulenter

Sådan finder vi den helt rigtige konsulent til dig

Det er vigtigt for os, at du får den helt rette medarbejder til opgaven. Derfor har vi en fast proces, vi arbejder ud fra:

  1. Du starter med at liste en række krav op
  2. Vi finder 2-3 profiler, som har konkret erfaring med den type projekt, som du søger hjælp til
  3. Du udvælger, hvem der opfylder kriterierne bedst
  4. Konsulenten begynder hos jer

Skal vi tage en snak?