Skip to content
twoday

Stort netværk af freelance IT-testere og test managere

Test udgør grundstenene i at sikre kvaliteten og pålideligheden af en IT-løsning. Hos twoday ved vi, at der er forskel på en tester og en test manager. Selvom det er nært beslægtede discipliner, har de forskellige kompetencer.

Uanset om du har behov for at udvikle og udføre tests eller at lede og styre testprocessen, har vi de erfarne specialister, der kan imødekomme dine krav. Vi har nemlig et stort netværk af freelance IT-konsulenter, hvoraf mange har en ISTQB-certificering.

Slip for en lang rekrutteringsproces. Fortæl os, hvad du søger. Så screener vi vores netværk af freelance IT-konsulenter og finder lige præcis den specialist, der passer perfekt til at løse din opgave.

Vores test managere sikrer en gnidningsfri testproces

Mangler du hjælp til udførelsen af IT-tests eller til test management? Vores test managers har ekspertise i at organisere, planlægge og styre testaktiviteter for at sikre en gnidningsfri og effektiv testproces. Lige fra testdesign til fejlhåndtering.

Alle vores specialister er opsatte på at sikre, at din IT-løsning opfylder de højeste standarder for kvalitet og pålidelighed.

twoday-freelance-test-managers-testproces

Sådan ser vores proces ud

Vil du gerne finde din næste test manager hos os? Så ser processen typisk sådan ud:

  1. Du lister en række krav op
  2. Vi finder 2-3 profiler, som har konkrete erfaringer med den IT-løsning, som du søger hjælp til
  3. Du udvælger, hvem der opfylder kriterierne bedst
  4. Specialisten begynder hos jer

Skal vi tage en snak?