Skip to content

Kompetente CMS-udviklere med erfaring inden for dit CMS-system, der kan starte i morgen

Valget af det rigtige Content Management System (CMS) er afgørende for enhver virksomheds digitale strategi. Et passende CMS kan skabe et solidt grundlag for effektiv indholdsadministration, skræddersyet brugeroplevelser og løbende digital vækst.

Der er en række fordele ved at have en udvikler, der er har erfaring med netop din CMS-platform. En erfaren udvikler kan tilpasse dit CMS optimalt til dine specifikke krav, implementere avancerede funktioner og løbende optimere ydeevnen.

Står du og mangler en udvikler til at optimere eller videreudvikle dit CMS, så finder vi en udvikler, der kan starte hos dig i morgen. 

cms-udvikler kommer gående gennem et kontor

CMS-teknologier

Vores ambition er at være den førende udbyder af IT-konsulenter og CMS-udviklere på markedet.

Vi stræber hver eneste dag efter at sikre, at vores udviklere er velkvalificerede og opdaterede inden for nye og eksisterende teknologier ved at tilbyde løbende faglig træning og udvikling.

Læs mere om de CMS'er vi udvikler i her:


 

Dyk ned i vores cases

Vores CMS-udviklere og andre IT-konsulenter har i mange år været en uvurderlig støtte for vores kunder og samarbejdspartnere i forbindelse med deres IT-projekter. Vi har udviklet løsninger til små, mellemstore og C25-virksomheder i hele Danmark inden for en bred vifte af brancher.

Når du vælger en udvikler fra twoday, kan du være sikker på at få en kompetent og erfaren udvikler med på holdet. Læs nedenfor om en række cases, hvor vores udviklere har spillet en central rolle i kundernes succes med deres IT-løsninger.

Sådan matcher vi CMS-udvikleren med jer

Hos twoday forstår vi, hvor essentielt det er at finde en IT-konsulent, der passer ind i dit team både fagligt og socialt. Derfor har vi udviklet en proces, hvor vi i fællesskab udvælger en CMS-udvikler, der matcher jeres behov. Dette sikrer, at I får den helt rigtige konsulent til at hjælpe jer med at realisere jeres IT-projekt. Oftest kan konsulenten starte på samarbejdet inden for få hverdage. 

Vi tager en uforpligtende snak om jeres behov

Vi begynder med jer

Vi indleder vores partnerskab med en strategisk tilgang til at identificere jeres og projektets behov inden for CMS-udvikling. Sammen kortlægger vi de påkrævede kompetencer samt det antal IT-konsulenter, som projektet kræver. Dette spænder fra en enkelt konsulent til et helt team af konsulenter, afhængigt af projektets størrelse, budget og kompleksitet.

Vi præsenterer jer for et muligt match

Vi præsenterer jer for et muligt match

Når vi har fastlagt projektets ómfang og krav til kompetencer, introducerer vi jer for et udpluk af vores dygtige CMS-udviklere. De har naturligvis alle den nødvendige ekspertise til at imødekomme jeres IT-projekts behov.

I møder IT-konsulenten

I vælger en eller flere af vores IT-konsulenter

Efter at I har haft mulighed for at snakke med vores CMS-konsulenter, har I frihed til at udvælge en eller flere af konsulenterne, som I vurderer passer bedst til jeres team og projekt.

Vi indgår et samarbejde

Vi laver en aftale for vores samarbejde

Når I har valgt en eller flere af vores IT-konsulenter, går vi i gang med at udarbejde en samarbejdsaftale, der er skræddersyet til jeres projekts behov. I får mulighed for at bestemme tidslinjen for samarbejdet, og aftalen er udformet med fleksible betingelser. Dette giver os mulighed for løbende at tilpasse aftalen i hele projektforløbet. Det sikrer det bedst mulige resultat for jer.

IT-konsulenten starter hos jer umiddelbart efter

IT-konsulenten starter hos jer – gerne med det samme

Efter samarbejdsaftalens indgåelse kan vores CMS-udvikler påbegynde arbejdet med din IT-løsning. Du bestemmer om vores udvikler skal vælge at arbejde fra din virksomheds lokation eller fra et af vores kontorer. Vi anbefaler en til to fastlagte dage om ugen, hvor udvikleren arbejder fra et af vores kontorer, hvilket giver mulighed for faglig sparring med vores erfarne specialister.

Kontakt os i dag og hør mere om vores udviklere

Hvis du står over for udfordringer med at sikre ressourcer til dit IT-projekt, kan en ekstern IT-konsulent være den rette løsning.

Vi er her for at svare på dine spørgsmål om vores ekspertise inden for CMS-udvikling og om mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

Tag fat i en af vores Client Relations Partnere i København, Aalborg eller Aarhus i dag for at få flere detaljer om vores cloud-udviklere.

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner,
København
mikael.svensson@twoday.com
+45 28 56 92 52

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner,
Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com
+45 25 23 41 69

twoday

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig