Skip to content

Find en cloud-udvikler i dag, der kan hjælpe dig med at komme i skyen i morgen

Nu om dage er der ikke mange, der stiller spørgsmålstegn ved, om Cloud mon er kommet for at blive. Spørgsmålet er snarere, hvordan man kommer i skyen – og hvem der skal hjælpe med at få det til at ske.

At få udviklet en optimal cloud-løsning kan være en udfordrende opgave. Særligt hvis ikke du har de nødvendige kompetencer in-house til at facilitere processen.  

Mangler du en kompetent cloud-udvikler? Find en udvikler i dag, der kan hjælpe med at udvikle din cloud-løsning i morgen.

To cloud-udviklere kigger på en computerskræm

Cloud-teknologier 

Vi arbejder hver dag på at opfylde vores mål om at tilbyde markedets bedste IT-konsulenter og cloud-udviklere til vores kunder og samarbejdspartnere i hele Danmark.

Vi investerer betydelige ressourcer i vores udvikleres faglige udvikling for at sikre, at de altid har de rette kompetencer og den nødvendige erfaring inden for en bred vifte af cloud-teknologier.

Her finder du de cloud-teknologier, vi udvikler i:

 

On-demand data hvor som helst med en cloud-løsning

Den tekniske definition af Cloud Computing er on-demand tilgængelighed af datasystemressourcer – især datalagring, udregninger og databehandling uden aktive handlinger fra brugerens eller virksomhedens maskine(r). Udtrykket bruges generelt til at beskrive datacentre, som er tilgængelige for mange brugere over internettet.

En mere jordnære udlægning er, at Cloud Computing giver virksomheder og privatpersoner mulighed for at tilgå løsninger via internettet i stedet for at skulle have software installeret på egne servere. Det indebærer en lang række fordele – og naturligvis også nogle potentielle ulemper.

Fordele ved cloud

Fordelene er blandt andet en yderst høj grad af tilgængelighed og sikkerhed, da dine data i en Cloudløsning vil ligge spredt på forskellige datacentre. Desuden vil du kunne skalere dit behov op og ned, og dermed slipper du for at betale for dyr hardware i perioder, hvor du ikke har behovet. Samtidig er det nemmere at vedligeholde og opdatere software – alt sammen parametre, Det gør Cloud til en omkostningseffektiv måde at arbejde på.

Ulemper ved cloud

Ulemperne ved Cloud kan være, at du er nødt til at vælge rigtigt, når du vælger samarbejdspartner. Det rette setup kræver den rette ekspertise under hele IT-projektet, så sørg for, at din samarbejdspartner har styr på tingene. Det kan også være, din virksomhed opererer i en branche, hvor der er særlige sikkerhedskrav, der betyder, at du er nødt til at vælge en on premise-løsning.

IT-løsning vi har udviklet

Hos twoday har vi udviklet en lang række af IT-løsninger for både små, mellemstore og C25-virksomheder inden for forskellige brancher.

Når du vælger en cloud-udvikler eller en anden IT-konsulent fra twoday, får du med garanti en kompetent ressource på dit team. Læs nedenfor om en række cases, hvor vores cloud-udviklere har spillet en central rolle i kundernes succes med deres IT-løsninger.

Vores proces for at matche cloud-udvikleren med jer

Et vellykket projekt kræver en god kombination mellem den konkrete opgave og den rigtige konsulent. Når du skal have løst en Cloud-udfordring, finder vi den eller de IT-konsulenter, der har præcis de kompetencer og den erfaring, lige netop du efterspørger. Vi kan typisk gå i gang med at løse opgaven allerede få dage efter, vi har taget den indledende snak med dig, og den aftale, vi indgår, vil altid være baseret på fleksible vilkår. Om vores samarbejde er begrænset til få dage eller kører over flere måneder – eller endda år – er i princippet ligegyldigt for os. Vi leverer det, I har brug for, på den måde, I har brug for.

Vi tager en uforpligtende snak om jeres behov

Vi begynder med jer og jeres projekts behov

I den indledende fase af vores samarbejde går vi i dybden med jeres og projektets behov for cloud-udvikling. Sammen identificerer vi de nødvendige kompetencer samt det antal IT-konsulenter, som opgaven kræver for at resultatet bliver optimalt. Det kan være I har brug for en enkelt konsulent eller et komplet team, alt afhængigt af jeres IT-projekts størrelse og kompleksitet.

Vi præsenterer jer for et muligt match

Vi præsenterer jer for et muligt match

Når projektets kompetencebehov er blevet identificeret, præsenterer vi jer for vores cloud-udviklere, der er kvalificerede til at imødekomme kravene til jeres IT-projekt.

I møder IT-konsulenten

I vælger IT-konsulenterne til jeres projekt

Efter at I har haft mulighed for at møde vores cloud-udviklere, står det jer frit for at udvælge en eller flere IT-konsulenter, som I finder mest egnede til jeres specifikke projekt.
Vi indgår et samarbejde

Vi laver en aftale

Efter valget af en eller flere af vores udviklere begynder vi processen med at udarbejde en samarbejdsaftale, der er skræddersyet til jeres projekt. I har mulighed for at fastlægge tidslinjen for samarbejdet, og aftalen udformes med fleksible vilkår. Dette muliggør løbende tilpasninger i aftalen i løbet af vores samarbejde for at sikre det optimale resultat.

IT-konsulenten starter hos jer umiddelbart efter

IT-konsulenten starter hos jer – gerne med det samme

Når samarbejdsaftalen er på plads, kan vores cloud-udvikler starte på samarbejdet med jer og begynde at udvikle på jeres nye IT-løsning. Du vurdere om vores konsulent skal arbejde fra din virksomheds lokation eller fra et af vores kontorer i Danmark. Vi anbefaler en fastlagt dag om ugen, hvor udvikleren arbejder fra et af vores kontorer, hvilket giver mulighed for faglig sparring med vores erfarne specialister.

Har du brug for en cloud-udvikler, eller ønsker du at høre mere om et muligt samarbejde?

Hvis du står og mangler en eller flere udviklere på dit IT-projekt for at komme i mål til tiden, så er en ekstern IT-konsulent en god og hurtig løsning. 

Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål omkring vores cloud-udviklere, og på spørgsmål ang. et muligt projektsamarbejde med dig.  

Kontakt vores en af vores Client Relations Partnere i København, Aalborg eller Aarhus i dag og hør mere om vores udviklere inden for cloud-udvikling. 

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner,
København
mikael.svensson@twoday.com
+45 28 56 92 52

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner,
Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com
+45 25 23 41 69

twoday

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig