Skip to content

"Da der var tale om mange, mindre og afgrænsede delopgaver, foreslog twoday, at vi fik stillet tre deltidskonsulenter til rådighed. Konsulenterne har været utroligt kompetente og fleksible. "

Anja Nagel L’harraki 
Oticon

To Kubernetes-udviklere snakker sammen

Hvorfor bruge en IT-konsulent fra twoday til jeres Kubernetes- og Docker udviklingsprojekt? 

Vores Kubernetes- og Docker-udviklere er specialister i implementering af containerisering - også i meget store miljøer. De sikrer, at du får det bedste ud af de to teknologier. Både Kubernetes og Docker er open-source teknologier, der kan benyttes i mange forskellige cloud-infrastrukturer og on premise. Vores IT-konsulenter kan hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning for din forretning baseret på deres erfaringer fra tidligere projekter og jeres behov. På den måde kan I være sikre på at få det bedst mulige resultat af jeres udviklingsprojekt. 

Må vi fortælle mere om, hvordan Kubernetes og Docker kan styrke din forretning? 

Kubernetes og Docker - håndtering af softwarecontainere

Selvom Kubernetes og Docker er to vidt forskellige ting, giver det alligevel mening at tale om dem i samme ombæring. 

De to teknologier er nemlig komplementære, og deres respektive styrker gør den samlede pakke til det mest oplagte valg for mange virksomheder. 

Men lad os lige tage et skridt tilbage og kigge på Kubernetes og Docker hver især. 

Docker - sikre og flytbare containere

Docker er en open source-løsning til at pakke og distribuere containeriserede applikationer. Containerisering går ud på at pakke softwarekode i såkaldte containere, som derpå kan flyttes til andre IT-infrastrukturer – uanset disse infrastrukturers operativsystem eller miljø. 

Før containerne kom ind i billedet, plejede udviklere at skrive kode i et bestemt miljø, og når koden efterfølgende skulle flyttes – eksempelvis fra Windows til Linux – var der overvejende sandsynlighed for, at der opstod fejl. 

Den udfordring løser containere. Her bliver applikationer indkapslet i uafhængige miljøer, og det giver en lang række fordele såsom skalérbarhed, hurtigere implementering og en tættere sammenhæng mellem forskellige miljøer. 

Kubernetes - holder styr på containerne

Kubernetes er ligesom Docker en open source-platform, der håndterer og regulerer containerebaserede applikationer. 

Kubernetes er en teknologi, der sikrer, at du har overblik over selv yderst komplekse container-setups på tværs af forskellige servere. Kubernetes, der er et græsk ord, som betyder styrmand eller pilot, er også kendt som K8s, og teknologien hjælper brugere med at planlægge, administrere og skalere containeriserede applikationer. 

En af de store fordele ved Kubernetes er, at platformen har et overblik over containerne, der gør, at den kan balancere belastningen og distribuere netværkstrafik ud til andre instanser og derved øge responstiden. Kubernetes kan også automatisere rollouts og rollbacks, sørge for automatisk bin packaging, tage sig af automatisk gendannelse og vedligehold og meget mere. 

En anden stor fordel ved Kubernetes er, at man undgår at låse sig fast på en cloud-provider. Skulle cloud-provideren pludselig sætte prisen markant op, gå konkurs eller på anden måde skabe udfordringer, kan man nemt rykke videre til en anden udbyder. 

Kubernetes og Docker hænger ofte sammen 

Som overskriften påpeger, hænger de to teknologier i mange tilfælde sammen – og det bør de også gøre. 

For selvom det umiddelbart kan virke, som om det er to platforme, der kan (næsten) det samme, er det mere interessant at kigge på, hvad de kan sammen. 

Lidt forenklet laver Docker dine containere, mens Kubernetes administrerer dem og holder dem under opsyn, og tilsammen sikrer de to teknologier, at din containisering kører uden problemer, at du undgår fejl, og at styringen og overvågningen er til at overskue – selv i meget store miljøer. 

Øvrige teknologier inden for cloud-udvikling, vi også kan hjælpe med 

Dyk ned i vores cases

Læs mere om samarbejder vi har haft, hvor vi har leveret Kubernetes/Docker-udviklere og IT-konsulenter med andre cloud-kompetencer. 

Vores proces for at matche IT-konsulenten til jer

Vi kan tilbyde jer lige præcis de IT-konsulenter indenfor Kubernetes- og Docker-udvikling, hvis kompetencer og erfaring matcher jeres udfordringer. Typisk går der mindre end fem hverdage før, at I henvender jer, til vores IT-konsulenter/udviklere er klar til at starte ude hos jer. Vores IT-konsulenter kan arbejde både på korte og længerevarende projekter. Og så er det altid på fleksible vilkår.

Samtale ikon

Vi tager en uforpligtende snak om jeres behov

I henvender jer med et behov eller en udfordring og vi tager en snak om, hvorvidt I har brug for en, flere, eller et helt team af Kubernetes- og Docker-konsulenter ledt af en af vores Lead Developers. Samtidig afdækker vi også, hvilke tekniske og faglige kompetencer profilen eller teamet skal kunne beherske. 
Gruppe ikon

Vi præsenterer jer for et muligt match

På baggrund af vores indgående kendskab til vores IT-konsulenters kompetencer og tidligere erfaringer, præsenterer vi for jer for mulige matches. Disse kan spænde fra den talentfulde IT-konsulent, den mere erfarne senior, og til Lead Developeren, som kan tage ansvar for jeres tekniske landskab eller være lead på et team af udviklere.
Håndtryk ikon

I møder IT-konsulenten

For at I kan danne jer et indtryk af IT-konsulenten afholder vi et intromøde mellem begge parter. Her har vi sammen mulighed for at blive klogere på opgavens karakter og omfang.
Checkmark ikon

Vi indgår et samarbejde

Varigheden på samarbejdet mellem jer og os afhænger helt af jeres behov - men det vil altid være på fleksible vilkår.
Raket ikon

IT-konsulenten starter hos jer umiddelbart efter

IT-konsulenten kan både starte hos jer on-site eller på vores kontorer i København, Aarhus, eller Aalborg. Vi anbefaler, at IT-konsulenten har én fast dag på twodays kontor, så vedkommende har mulighed for at sparre med vores andre dygtige udviklere og vores Principal Developers.

Har du brug for en IT-konsulent?

Vi vil altid gerne sludre om, hvordan vi kan matche jeres behov. 

En Docker-udvikler smiler til kameraet

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner,
København
mikael.svensson@twoday.com
+45 28 56 92 52

En Kubernetes-konsulent smiler til kameraet

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner,
Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com
+45 25 23 41 69

twoday

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig