Skip to content

Hvilken freelance BI-specialist har du behov for?

Har du en Business Intelligence-opgave, der skal løses? Så kan vi hjælpe dig med at finde den eller de helt rette freelance BI-specialister.

Vores BI-specialister har en bred viden og erfaring inden for forskellige BI-løsninger. Opgaverne kan være alt fra opbygning af dashboards, skabeloner, grafer og Power BI-løsninger til programmering. Uanset om du har behov for en enkel rapport eller en omfattende BI-løsning, kan vores specialister hjælpe dig.

Vil du undgå at bruge lang tid på at finde den helt rigtige BI-specialist? Lad os gøre det hårde arbejde, så du kan få den BI-specialist, der kan drive din virksomhed fremad.

BI-specialister med teknisk ekspertise og forretningsforståelse

Vores freelance BI-specialister besidder ikke kun teknisk ekspertise. De har også en solid forretningsforståelse. Det betyder, at de er i stand til at dykke ned i dine data og undersøge og analysere dem for at finde værdifulde indsigter og løsninger, som kan drive din virksomhed fremad.

Flere af vores BI-specialister har også erfaring med undervisning og vidensdeling. Derfor kan de hjælpe med at opbygge datakompetencer internt i din virksomhed og træne dit team til at udnytte BI-værktøjer og -metoder optimalt.

Vores freelance BI-specialister besidder desuden mange af de samme kompetencer som vores specialiserede AI/robotics-konsulenter.

twoday-freelancer-BI-specialist

Sådan er processen

Vil du gerne have en freelance BI-specialist gennem os? Så forløber processen typisk således: Du lister nogle krav op, og vi finder 2-3 profiler, der matcher dine ønsker og som har konkrete erfaringer med præcis den type dataprojekter, som du søger hjælp til. Du vælger, hvem der opfylder kriterierne bedst. BI-specialisten begynder arbejdet hos dig.

Skal vi finde den rette freelance BI-specialist til dig?