Skip to content

Mobilapps åbner døren til en række fordele

Investeringen i udviklingen af en mobilapp præsenterer en enestående mulighed for din virksomhed. En mobilapp åbner døren til en række fordele, der kan transformere din virksomheds digitale tilstedeværelse og øge tilfredsheden blandt dine kunder, interessenter eller øvrige brugere af appen.

Fordelene ved at din virksomhed har en mobilapp er bl.a.: 

  • En mobilapp giver dig mulighed for at nå ud til dine kunder på en mere direkte og personlig måde. Ved at brugerne har din virksomheds services og produkter lige ved hånden på deres smartphones, kan du skabe øget engagement og loyalitet blandt appens brugere.
  • Mobilappen åbner op for nye forretningsmuligheder gennem funktioner som push-notifikationer, brugerdefineret indhold og in-app køb. 
  • Appen kan også forbedre effektiviteten internt i virksomheden ved at give medarbejderne adgang til værktøjer og oplysninger, uanset hvor de befinder sig. 
Mobilapp-udvikler arbejder på en computer

Vi kan hjælpe dig med at udvikle din næste app 

twodays IT-konsulenter er erfarne inden for mobile-udvikling og sørge for, at I får lige præcis den løsning I har brug for. Læs mere om nogle af de forskellige typer apps, vi kan hjælpe med at udvikle her: 

Mobilapp-teknologier  

Hos twoday er vores hovedfokus at tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere de mest kompetente IT-konsulenter og mobilapp-udviklere på markedet. Vi arbejder målrettet for at sikre, at vores udviklere kontinuerligt opdaterer deres viden og færdigheder inden for mobilapp-teknologier ved at investere betydelige ressourcer i deres faglige udvikling.

Vores mobilapp-udviklere kan hjælpe med udvikling inden for en række teknologier bl.a.: 

 

Mobilapp-løsninger vi har udviklet

Gennem adskillige år har vores mobilapp-udviklere og andre IT-konsulenter med succes støttet vores kunder og samarbejdspartnere i realiseringen af deres IT-projekter. Vi har leveret mobilapp-løsninger til en række virksomheder i hele Danmark. Både små, mellemstore og C25-virksomheder.

Når du vælger en mobilapp-udvikler fra twoday, kan du være sikker på at få en erfaren og professionel IT-konsulent med på dit team. Læs nedenfor om nogle af de cases, hvor vores mobilapp-udviklere har bidraget effektivt til kundernes IT-løsninger.

Vores proces for at matche mobilapp-udvikleren med jer

Hos twoday forstår vi betydningen af at matche den rette IT-konsulent med hver enkelt samarbejdspartner. Derfor har vi udviklet en proces, hvor vi i fællesskab finder en mobilapp-udvikler, der opfylder jeres specifikke behov. Dette sikrer, at I får den ideelle IT-konsulent til at hjælpe jer med at opnå succes med jeres IT-løsning.

Vi tager en uforpligtende snak om jeres behov

Vi begynder med jeres behov

I opstarten af vores samarbejde dykker vi ned i jeres og projektets specifikke behov inden for mobilapp-udvikling. I fællesskab identificerer vi de nødvendige færdigheder og det antal IT-konsulenter, som er nødvendige for opgaven. Dette kan variere fra behovet for en enkelt konsulent til et helt team, afhængigt af projektets omfang og kompleksitet.

Vi præsenterer jer for et muligt match

Vi præsenterer jer for et muligt match

Når vi har afdækket projektets kompetencekrav, præsenterer vi jer for et udvalg af vores erfarne mobilapp-udviklere, der har den rette knowhow til at dække jeres IT-projekts behov. 

I møder IT-konsulenten

I vælge den eller de IT-konsulenter, I har brug for

Efter at I har haft mulighed for at møde vores mobilapp-specialister, har I frihed til at udvælge en eller flere konsulenter, som I vurderer passer bedst til jeres specifikke projekt.

Vi indgår et samarbejde

Vi laver en samarbejdsaftale

Efter I har udvalgt en eller flere af IT-konsulenter, går vi i gang med at udarbejde tilpasset en samarbejdsaftale. I har mulighed for at fastsætte tidslinjen for samarbejdet, og aftalen formuleres med fleksible vilkår. Dette giver os mulighed for at tilpasse aftalen løbende under hele samarbejdet og sikre det optimale resultat i samarbejde med jer.

IT-konsulenten starter hos jer umiddelbart efter

IT-konsulenten starter hos jer – gerne med det samme

Når samarbejdsaftalen er underskrevet, kan vores mobilapp-udvikler straks gå i gang med at udvikle på din IT-løsning. Der er muligheden for at vores konsulent arbejde enten fra din virksomheds lokation eller fra et af vores kontorer. Vi anbefaler en til to fastlagte dage om ugen, hvor udvikleren arbejder fra et af vores kontorer for at kunne sparre fagligt med vores erfarne specialister.

Kontakt os i dag og hør mere om vores mobilapp-udviklere

Hvis du har brug for at supplere dit IT-projekt med ekstra udviklerressourcer for at nå dine deadlines, kan en ekstern IT-konsulent være den ideelle og hurtige løsning.

Vi er til rådighed for at besvare dine spørgsmål om vores mobilapp-udviklere og om et muligt samarbejde.

Kontakt en af vores Client Relations Partnere i København, Aalborg eller Aarhus i dag for at få mere information om vores mobilapp-udviklere.

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner,
København
mikael.svensson@twoday.com
+45 28 56 92 52

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner,
Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com
+45 25 23 41 69

twoday

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig