Skip to content

"Da der var tale om mange, mindre og afgrænsede delopgaver, foreslog twoday, at vi fik stillet tre deltidskonsulenter til rådighed. Konsulenterne har været utroligt kompetente og fleksible. "

Anja Nagel L’harraki 
Oticon

To Android-udviklere står og snakker

Hvad er Android-udvikling?

Android er Googles operativsystem til smartphones og tablets. Det er et open source styresystem og er sammen med Apples iOS-operativsystem de dominerende styresystemer til mobile enheder. 

Android-udvikling er processen med at skabe og tilpasse softwareapplikationer specifikt til Android-platformen. Det indebærer at designe, udvikle og implementere apps, der kan køre på Android-enheder. Open source systemet åbner op for en stor grad af fleksibilitet og innovation i udviklingen af Android-apps. 

Vores Android-udviklere udvikler brugervenlige apps med et solidt teknisk fundament

Ved Android app-udvikling er det vigtigt, at appen lever op til kravene om god brugervenlighed, ligesom det er altafgørende, at appen bliver godkendt til Google Play, hvor den kan downloades af brugeren. 

Hvis Android-udviklingen af din nye app skal blive en succes, skal det tekniske fundament være i orden – uanset om den udvikles som ren native app i Java eller Kotlin, eller ved hjælp af cross platform frameworks som f.eks. React Native i JavaScript/TypeScript eller Flutter i Dart. Alt den tekniske udvikling sørger vi naturligvis for er i orden. 

Uanset hvilken vej I ønsker at gå med Android-udviklingen, kan vores Android-udviklere i Aarhus, Aalborg og København hjælpe jer med udvikling af en flot og brugervenlig app. 

Landets skarpeste Android-udviklere

Hos twoday stræber vi hver eneste dag efter at udvikle de bedste og mest effektive IT-løsninger til vores samarbejdspartnere i hele Norden.  

Vi udvikler apps til Android og andre IT-løsninger af høj kvalitet, der hjælper vores samarbejdspartnere med at styrke deres forretning. Vores IT-løsninger er resultatet af mange års erfaring og innovative tilgang blandt vores IT-konsulenter til at løse selv de mest komplicerede IT-udfordringer.  

Vi stræber altid efter at finde den helt rigtige Android-udvikler til dit IT-projekt, der skaber mest mulig værdi for din virksomhed. Vores IT-konsulenter har løbende sparring i løbet af projektet med kollegaer og vores Lead Developers for at sikre høj kvalitet. Hos os kan IT-konsulenter med et par års erfaring sagtens løfte udviklingen af store IT-løsninger med den rette sparring. 

Vores innovative IT-løsninger af høj kvalitet og mange glade samarbejdspartnere i hele Norden gør vores IT-konsulenter til nogle af de bedste i landet.

Øvrige teknologier inden for mobile-udvikling, vi også kan hjælpe med  

 

Typer apps, vi bl.a. kan hjælpe med udviklingen af:

Dyk ned i vores cases

Læs mere om nogle af de samarbejder vi har haft, hvor vi har leveret mobile-udviklere.

Sådan finder vi den rette Android-konsulent til jer

Vi ved det godt: Når du først har besluttet dig for, at I skal have udviklet en Android-app, kan det kun gå for langsomt. 

Derfor har vi lavet en proces, hvor vi hurtigt finder den eller de IT-konsulent(er) med speciale i Android-udvikling, der matcher jeres behov. Vi kan i langt de fleste tilfælde igangsætte udviklingsopgaven inden for få dage, og den aftale, vi laver, er på yderst fleksible vilkår. Det er ikke afgørende for os, om projektet er begrænset til få dage eller kører over måneder eller år – vi leverer det, I har brug for, på den måde, I har brug for. 

Samtale ikon

Din virksomhed er i centrum

Det er dig, der skal have løst en opgave, så det hele begynder i din ende. Du kontakter os, og i fællesskab bliver vi enige om, hvad I har brug for, og hvor mange folk opgaven kræver. Måske kan det klares af en enkelt IT-konsulent, og måske er der behov for et team ført an af en af vores erfarne Lead Developers. 
Håndtryk ikon

Vi præsenterer jer for IT-konsulenten eller teamet

Vi udvælger de matches, vi vurderer passer til jer og til opgaven, og I mødes og trykker hinanden på næven. Én ting er papirer og erfaringer – noget andet er kemi. I møder IT-konsulenten, så I kan vurdere, om matchet er rigtigt. Og når vi er i samme rum, benytter vi lejligheden til sammen at blive klogere på opgavens karakter og omfang.
Checkmark ikon

I bestemmer rammerne

Hvor længe skal samarbejdet vare? Det er op til jer – vi er sat i verden for at hjælpe jer med at nå i mål, og derfor laver vi en aftale på fleksible vilkår, så vi hele tiden holder den rette kurs. Er I glade, er vi glade.
Raket ikon

IT-konsulenten starter hos jer – gerne med det samme

IT-konsulenten kan både starte hos jer on-site eller på vores kontorer i København, Aarhus eller Aalborg. Vi anbefaler, at Android-konsulenten har én fast dag på twodays kontor, så vedkommende har mulighed for at sparre med vores andre dygtige profiler og vores Principal Developer. Book en tid til en uforpligtende snak.

Har du brug for en IT-konsulent?

Hos twoday forstår vi, at det kan være en stor udfordring og ikke mindst en lang rekrutteringsproces at finde den ideelle Android-udvikler med de nødvendige kompetencer og en innovativ tilgang til at fuldføre dit IT-projekt.  

Vores kompetente IT-konsulenter kan i løbet af få dage starte som udviklere på dit IT-projekt, indgå i et eksisterende udviklingsteam og hjælpe dig med at komme godt i mål med projektet.   

Hvis du har spørgsmål om Android app-udvikling, eller spørgsmål til hvordan vi varetager store IT-projekter, er vi altid klar til at besvare dem og finde den rette match til dig.   

En IT-konsulent smiler til kameraet

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner,
København
mikael.svensson@twoday.com
+45 28 56 92 52

En Android-udvikler smiler til kameraet

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner,
Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com
+45 25 23 41 69

twoday

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig