Skip to content

"Vi har været meget glade for samarbejdet med twoday, da de har løftet vores app til et nyt niveau og fremtidssikret den med Flutter."

Jacob Wædeled Smedegaard 
Nissens Automotive A/S 

Tre Flutter-udviklere står og snakker sammen
twoday

Hvilke fordele giver cross-platform-udvikling? 

En open source cross-platform løsning som Flutter giver dig blandt andet den fordel, at du lidt forsimplet kan spare en udvikler. Du kan måske godt finde en ekspert i udvikling til iOS eller til Android, men de fleste specialister er oftest kun specialiseret i én af platformene. Flutter kompilerer din cross-platform kode så den kan køre på native devices, så med Flutter er der kun brug for én udvikler, som udvikler en app, der kan bruges til både iOS og Android. 

Eftersom koden skrives ét sted, inden Flutter kompilerer til native, er der også kun ét sted, du skal opdatere og fejlrette, og så slår det igennem på tværs af platformene. 

En yderligere fordel ved Flutter er Hot reload-featuren, som gør, at du som udvikler kan redigere applikationen og se ændringerne med det samme – på samme måde som mange CMS-systemer gør det muligt at redigere et website, mens det er live. Det øger udviklingshastigheden og giver mulighed for at sparre med kollegerne ved hurtigt at teste forskellige UI setups af. 

Disse fordele er givetvis nogle af årsagerne til, at globale brands som BMW, Alibaba Group og eBay bruger Flutter. 

Øvrige teknologier inden for mobile-udvikling, vi også kan hjælpe med  

 

Typer apps, vi bl.a. kan hjælpe med udviklingen af:

Dyk ned i vores cases

Læs mere om nogle af de samarbejder vi har haft, hvor vi har leveret Flutter-udviklere og andre konsulenter inden for mobilapp-udvikling.

Vores proces for at matche Flutter-konsulenten til jer

Vi kan tilbyde jer lige præcis de Flutter-konsulenter, hvis kompetencer og erfaring matcher jeres udfordringer. Vi kan stort set altid begynde arbejdet med det samme, og vi tilbyder de mest fleksible vilkår, du kan forestille dig. Vi arbejder ikke med krav om store, små, korte eller lange projekter – vi leverer det, du gerne vil have, på den måde, du gerne vil have det.

Samtale ikon

I er i centrum

Når I skal have løst en opgave, kontakter I os. Sammen afdækker vi, hvad I har brug for – og hvor mange folk opgaven kræver. Måske kan den klares af en enkelt Flutter-konsulent, og måske har I brug for et helt team ført an af en af vores Lead Developers. I dialogen får vi sammen afdækket, hvilke faglige kompetencer konsulenten og/eller teamet skal kunne beherske.
Gruppe ikon

Vi præsenterer jer for et muligt match

Vi kender vores IT-konsulenter og deres kompetencer indgående, og vi udvælger de matches, vi vurderer passer til jer og til opgaven, og præsenterer jer for mulige matches. Det rigtige match kan se vidt forskelligt ud – fra den talentfulde IT-konsulent over den mere erfarne senior til Lead Developeren, som kan tage ansvar for jeres tekniske landskab eller være lead på et team af udviklere.
Håndtryk ikon

I møder Flutter-konsulenten

Udviklingsprojekter handler naturligvis om teknologi – men i høj grad også om mennesker, kommunikation og samarbejde. I møder jeres Flutter-ekspert, så I kan vurdere, om matchet er rigtigt. Og når vi er i samme rum, benytter vi lejligheden til sammen at blive klogere på opgavens karakter og omfang.
Checkmark ikon

Vi laver en kontrakt

Hvor længe skal samarbejdet vare? Det bestemmer I – det er jeres behov, det handler om, og derfor laver vi en aftale på fleksible vilkår, så vi hele tiden holder målet for øje. Er I tilfredse, er vi det samme.
Raket ikon

IT-konsulenten starter hos jer – gerne med det samme

IT-konsulenten kan både starte hos jer on-site eller på vores kontorer i København, Aarhus, eller Aalborg. Vi anbefaler, at IT-konsulenten har én fast dag på twodays kontor, så vedkommende har mulighed for at spare med vores andre dygtige profiler og vores Principal Developer.

Har du brug for en IT-konsulent?

Vi vil altid gerne sludre om, hvordan vi kan matche jeres behov.

En IT-konsulent smiler til kameraet

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner,
København
mikael.svensson@twoday.com
+45 28 56 92 52

En Flutter-konsulent smiler til kameraet

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner,
Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com
+45 25 23 41 69

twoday

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig