Skip to content

"Vi har skabt markant fremdrift i udviklingen af et længe ønsket internt værktøj ved at source en konsulent gennem twoday, som havde de rette kompetencer." 

Martin Sørensen 
Vestas 

To React Native-udviklere står og snakker sammen

Masser af muligheder og fordele med React Native

Udvikling af applikationer i React Native softwareframeworket byder på flere fordele og muligheder, der gør udviklingsprocessen mere enkel, når du udvikler mobilapps, der skal fungere optimalt på flere platforme.  

Nogle af de største fordele for dig er:

1.

Kodegenbrug

React Native softwareframeworket giver mulighed for at udvikle apps, der kan køre på både iOS og Android ved at dele en stor del af koden. Dette betyder, at udviklerne kan spare tid ved, at de ikke skal skrive separat kode til hver platform.

2.

Hurtigere udgivelse af applikationen

Med React Native softwareframeworket kan du udgive din nye app på både iOS og Android samtidigt, hvilket resulterer i, at appen langt hurtigere bliver tilgængelig for brugerne. Dette giver din virksomhed en konkurrencemæssig fordel og mulighed for at nå ud til mange brugere hurtigt. 

3.

Ressourcebesparelser

Ved at bruge React Native kan du spare ressourcer, da du kun behøver en udvikler med erfaring i JavaScript og React Native i stedet for separate teams til native iOS- og Android-udvikling.

Øvrige teknologier inden for mobile-udvikling, vi også kan hjælpe med  

 

Typer apps, vi bl.a. kan hjælpe med udviklingen af:

Dyk ned i vores cases

Læs mere om nogle af de samarbejder vi har haft, hvor vi har leveret mobileudviklere.

Vores proces for at matche React Native-konsulenten til jer

Vi kan tilbyde jer lige præcis de React Native-udviklere, hvis kompetencer og erfaring matcher jeres udfordringer. Typisk går der mindre end fem hverdage fra, at I henvender jer til vores IT-konsulenter er klar til at starte ude hos jer. Vores React Native-udvikler arbejder både på korte og længerevarende projekter. Og så er det altid på fleksible vilkår. 

Samtale ikon

Vi tager en uforpligtende snak om jeres behov

I henvender jer med et behov eller en udfordring og vi tager en snak om, hvorvidt I har brug for en, flere, eller et helt team af React Native-konsulenter ledt af en af vores Lead Developers. Samtidig afdækker vi også, hvilke tekniske og faglige kompetencer profilen eller teamet skal kunne beherske.
Gruppe ikon

Vi præsenterer jer for et muligt match

På baggrund af vores indgående kendskab til vores IT-konsulenters kompetencer og tidligere erfaringer, præsenterer vi for jer for mulige matches. Disse kan spænde fra den talentfulde IT-konsulent, den mere erfarne senior, og til Lead Developeren, som kan tage ansvar for jeres tekniske landskab eller være lead på et team af udviklere.
Håndtryk ikon

I møder IT-konsulenten

For at I kan danne jer et indtryk af IT-konsulenten afholder vi et intromøde mellem begge parter. Her har vi sammen mulighed for at blive klogere på opgavens karakter og omfang.
Checkmark ikon

Vi indgår et samarbejde

Varigheden på samarbejdet mellem jer og os afhænger helt af jeres behov - men det vil altid være på fleksible vilkår.
Raket ikon

IT-konsulenten starter hos jer umiddelbart efter

IT-konsulenten kan både starte hos jer on-site eller på vores kontorer i København, Aarhus eller Aalborg. Vi anbefaler, at React Native-udvikleren har én fast dag på twodays kontor, så vedkommende har mulighed for at sparre med vores andre dygtige profiler og vores Principal Developers.

Har du brug for en IT-konsulent?

Hos twoday forstår vi, at det kan være en stor udfordring og ikke mindst en lang rekrutteringsproces at finde den ideelle React Native-udvikler med de nødvendige kompetencer og en innovativ tilgang til at fuldføre dit IT-projekt.  

Vores kompetente IT-konsulenter kan i løbet af få dage starte som udvikler på dit IT-projekt, indgå et eksisterende udviklingsteam og hjælpe dig med at komme godt i mål med projektet.  

Hvis du har spørgsmål om vores React Native-udviklere, eller spørgsmål til hvordan vi varetager store IT-projekter, er vi altid klar til at besvare dem og finde den rette match til dig. 

En IT-konsulent smiler til kameraet

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner,
København
mikael.svensson@twoday.com
+45 28 56 92 52

En erfaren React Native-udvikler smiler til kameraet

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner,
Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com
+45 25 23 41 69

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig