Skip to content
twoday

Vores usabilitykonsulenter har fokus på brugervenligheden

En god brugeroplevelse er alfa og omega for, at din IT-løsning er en succes. Hos twoday kan vi hjælpe dig med at finde en erfaren usabilitykonsulent, der kan sætte fokus på brugervenligheden i din løsning.

Vores freelancekonsulenter har en bred erfaring inden for såvel offentlige som private løsninger, og er erfarne i at undersøge brugeradfærd og herefter guide brugere godt rundt i IT-løsninger.

De kan blandt andet hjælpe dig med at analysere og tilbyde løsninger på udfordringer, udvikle interaction flows, teste på brugervenlighed samt håndtere designprocessen. Med andre ord kan vores freelancekonsulenter sikre, at din IT-løsning er intuitiv, nem at bruge og skaber en positiv oplevelse for dine brugere.

Vi har markedets største udvalg af konsulenter med mere end 14.000 dygtige freelancere i vores netværk. Skal vi finde din næste usabilitykonsulent?

Hos os får du de bedste usabilitykonsulenter

En dygtig usabilitykonsulent har både stærke strategiske evner og formår at eksekvere og samarbejde med andre udviklere og designere.

Alle vores freelancekonsulenter er højt kvalificerede inden for deres område. Vi har en grundig screeningsproces, før vi tilknytter dem til vores base. Dermed er du altid sikker på at få leveret arbejde af høj kvalitet, der matcher dine behov. 

Hos twoday MIND4iT får du de bedste usabilitykonsulenter

Sådan finder vi den helt rigtige profil til dig

Hvis du gerne vil have en freelance usabilitykonsulent gennem twoday, foregår processen typisk således:

  1. Du lister en række krav op
  2. Vi finder 2-3 profiler, som har konkrete erfaringer med nøjagtig den type projekter, som du søger hjælp til
  3. Du vælger, hvem der opfylder kriterierne bedst
  4. Konsulenten kan begynde hos dig

Skal vi tage en snak?