Skip to content

Mange muligheder ved at investere i udvikling af en database

En veludviklet database giver dig mulighed for at organisere, administrere og udnytte dine dataressourcer på en effektiv og strategisk måde.

Med en robust databaseløsning kan din virksomhed forbedre datapræcisionen og pålideligheden, hvilket fører til mere informerede beslutninger og operationel effektivitet. Dette er især vigtigt i en tid, hvor data udgør en væsentlig konkurrencemæssig fordel og, er drivkraften bag innovative og strategiske beslutninger.

En database kan også understøtte din virksomheds vækst ved at være skalerbar og tilpasningsdygtig i takt med at virksomheden vokser og forretningens behov ændres. 

To it-konsulenter kigger på en skærm

Database-teknologier 

Her hos twoday har vi et klart mål om at være den foretrukne leverandør af IT-konsulenter og database-udviklere for vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi bestræber os på at sikre, at vores konsulenter besidder de rette kompetencerog erfaringer inden for en bred vifte af database-teknologier, både nye og ældre, ved at tilbyde løbende faglig opdatering og udvikling.

Neden for finder du de database-teknologier vi bl.a. udvikler i:

IT-løsninger vores database-udviklere har udviklet

Vores database-udviklere og andre IT-konsulenter har i mange år assisteret vores kunder og samarbejdspartnere med at gennemføre deres IT-projekter. Vi har lavet database-udvikling for både små, mellemstore samt C25-virksomheder på tværs af forskellige sektorer. Når du vælger en database-udvikler fra twoday, sikrer du dig en erfaren ekspert i dit team. Læs nedenfor om nogle af de cases, hvor vores udviklere har været afgørende for kundernes succesfulde IT-løsninger.

Vores proces for at matche database-udvikleren med jer

Hos twoday kender vi vigtigheden af at finde den helt rette IT-konsulent til ethvert samarbejde. Derfor har vi fastlagt en proces for, hvordan vi sammen identificerer hvem af vores database-udviklere, der passer til præcist jeres behov. Dette garanterer, at I får nøjagtigt den eller de konsulenter, der er bedst til at realisere jeres drømme for jeres IT-løsning. 

Vi tager en uforpligtende snak om jeres behov

Vi begynder med jer

Ved vores samarbejdes begyndelse tager vi os tid til at forstå både jeres projekts krav til database-udvikling. Sammen kortlægger vi de nødvendige færdigheder samt det antal IT-konsulenter, som projektet kræver. Dette kan variere fra blot en konsulent til et helt team, alt efter projektets varighed og kompleksitet.

Vi præsenterer jer for et muligt match

Vi præsenterer jer for et muligt match

Efter at projektets kompetencekrav er blevet fastlagt, introducerer vi jer for en række dygtige database-udviklere, der besidder den nødvendige ekspertise til at imødekomme jeres IT-projekts krav. 

I møder IT-konsulenten

I vælger de IT-konsulenter, I har brug for

Når I har haft mulighed for at tale med vores database-specialister, kan I frit vælge en eller flere database-konsulenter, som I finder mest velegnede til præcist jeres projekt.

Vi indgår et samarbejde

Vi laver en aftale for vores samarbejde

Når I har valgt en eller flere af vores udviklere, sørger vi for at udarbejde en skræddersyet samarbejdsaftale. I fastsætter tidslinjen for samarbejdet, og aftalen udformes med fleksible betingelser. Dette giver os mulighed for at tilpasse aftalen løbende i løbet af samarbejdet, så vi sikrer det bedst mulige resultat for den færdige IT-løsning.

IT-konsulenten starter hos jer umiddelbart efter

IT-konsulenten starter hos jer – gerne med det samme

Efter underskrivelsen af samarbejdsaftalen kan vores database-udvikler påbegynde arbejdet med din IT-løsning. Udvikleren kan enten arbejde fra din virksomheds lokation eller fra en af vores kontorer. Vi anbefaler at IT-konsulenten har en til to fastlagte dage om ugen, hvor udvikleren arbejder fra et af vores kontorer, hvilket muliggør faglig sparring med vores erfarne specialister.

Kontakt os i dag og hør mere om vores database-udviklere

Hvis du mangler ressourcer til dit IT-projekt og ønsker en hurtig løsning, kan en ekstern IT-konsulent være svaret.

Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål om vores kompetencer inden for database-udvikling og om potentielle samarbejdsmuligheder.

Tag kontakt til en af vores Client Relations Partnere i København, Aalborg eller Aarhus i dag for at få yderligere oplysninger om vores database-udviklere.

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner,
København
mikael.svensson@twoday.com 
+45 28 56 92 52

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner,
Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com 
+45 25 23 41 69

twoday

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig