Skip to content

Se vores tidligere webinarer og få ny viden

Få styr på IT-sikkerheden med en Zero Trust strategi

Med en Zero Trust strategi vil du få indsigt i din organisations eksponering for trusler, struktureret tilgang til at øge jeres sikkerhed og samtidig give medarbejderne en god oplevelse med IT.

Få styr på sikkerheden, når du implementerer M365 Copilot

Med Microsoft 365 Copilot kan du få adgang til de bedste funktioner og tjenester i Microsoft 365, uden at bekymre dig om kompleksiteten eller sikkerheden, hvis implementeret korrekt. Men hvordan kan du få mest muligt ud af denne innovative løsning? Og hvordan sikrer du data governance?

Get a unique insight into the latest system management trends 

Microsoft Ignite is setting the direction from Microsoft. It is the “what” and the “why”. The Midwest Management Summit is the “how”. In this webinar we will share the biggest topics from both seminars.

Vi er twoday

Vi er en international og førende leverandør af forretningskritiske IT-løsninger i Norden. Et IT-selskab, som leverer softwareudvikling, data- og analyseløsninger, konsulentydelser og skræddersyede applikationer til både den private og offentlige sektor.

I twoday hjælper vi mere end 8.000 kunder med at skabe IT-løsninger. Og sammen stræber vi efter at skabe en bedre fremtid gennem teknologi.

Vores forretningsområder er:

To mannlige kollegaer ser på en PC sammen