Skip to content

Se vores tidligere webinarer og få ny viden

Automatiseret dataindsamling: Sådan sparer du tid med en leverandørportal

Bruger du alt for meget tid på at håndtere leverandørdata? Hvad nu hvis du kunne delegere opgaven til dine leverandører og frigøre din tid til mere strategiske opgaver?

Fra kaos til klarhed: Få styr på dine data med AI og PIM

Er du ansvarlig for leverandør- og masterdata? Har du styr på, hvordan AI og PIM kan hjælpe dig med at indsamle og strukturere data?

Er du klar til at rapportere emballage (PPWR) fra 31. august?

Undgå at blive lagt ned af emballagekravet. Få værktøj og processerne klar nu.

Det digitale produktpas: Sådan får du styr på dine data

Det digitale produktpas er en realitet – måske allerede i 2024. Har du data, processer og systemerne klar? Hvis ikke, så kig med her.

Digital Dominans: Guiden til ERP, PIM og E-commerce

ERP. PIM. E-Commerce. Det digitale landskab accelerer hurtigere end nogensinde. Det er derfor let at blive en smule forpustet. For hvordan får du teknologierne til at spille sammen?

Vi er twoday

Vi er en international og førende leverandør af forretningskritiske IT-løsninger i Norden. Et IT-selskab, som leverer softwareudvikling, data- og analyseløsninger, konsulentydelser og skræddersyede applikationer til både den private og offentlige sektor.

I twoday hjælper vi mere end 8.000 kunder med at skabe IT-løsninger. Og sammen stræber vi efter at skabe en bedre fremtid gennem teknologi.

Vores forretningsområder er:

To mannlige kollegaer ser på en PC sammen