Skip to content
twoday
Tilbage til alle webinarer

On-demand webinar:

Det digitale produktpas: Sådan får du styr på dine data

Det digitale produktpas er en realitet – måske allerede i 2024. Har du data, processer og systemerne klar? Hvis ikke, så kig med her.

Som producent og brandowner er det din opgave at skabe datagrundlaget for det digitale produktpas og de datakrav, som ESG-bølgen rejser i de kommende år.

Opgaven er stor og kræver, at du har processer og systemer på plads, inden kravene for alvor rammer dig.

Sidder du i epicenteret af denne data-tsunami og tænker ”hvordan skal det dog lykkedes” i en hverdag, hvor du allerede har travlt. Så er svaret i mange tilfælde implementering af PIM. Jeres processer skal digitaliseres, og du skal have systemerne til at arbejde for dig.

Vi belyser:

  • Hvilke data du skal bruge til det digitale produktpas.
  • Hvordan PIM kan lette indsamling af dine bæredygtighedsdata.
  • Hvordan du skaber et overblik over dine data i PIM.

Brian giver dig et indblik i, hvordan din hverdag kunne se ud med et moderne og veldesignet PIM.

Han har allieret sig med vores gode venner fra Struct, som arbejder med disse udfordringer hver dag. Du får en demo af følgende funktioner i Struct:

  • Business Rules, som gør det let at optimere berigelsen af dine grønne produktdata.
  • File Mappings og Import/Export, som stiller dig optimalt til at skabe fremtidens grønne produkter og stille krav til dine dataleverandører.
  • Enrichment Insights og Dashboard, som giver dig overblik over manglerne i dine grønne data.

Du skulle gerne gå fra dette webinar med et mere konkret billede af, hvad du bliver ramt af lige om lidt, samt en bedre ide til hvordan du skal tackle dette.

Om foredragsholder

Brian Mikkelsen

Brian Mikkelsen
CSO / E-handelsspecialist

Brians store styrke er at hjælpe kunderne med at navigere i den tekniske jungle, hvor de skal træffe centrale beslutninger i forbindelse med eksempelvis etablering af en webshop og PIM i organisationen. Han evner nemlig at gøre det komplekse forståeligt.

Tilmeld dig og se webinaret