Skip to content
twoday
Tilbage til alle webinarer

On-demand webinar:

Fra kaos til klarhed: Få styr på dine data med AI og PIM

Er du ansvarlig for leverandør- og masterdata? Har du styr på, hvordan AI og PIM kan hjælpe dig med at indsamle og strukturere data?

I øjeblikket står danske virksomheder over for nye krav til masterdata såsom Emballage-direktivet, det digitale produktpas (DPP) og ESG-regnskabet. Opgaver og udfordringer ligger på dit skrivebord - som perler på en snor.

En fællesnævner for disse opgaver er, at de alle kræver indsamling og strukturering af data fra mange forskellige kilder og i forskellige formater. 

Som masterdataansvarlig er det din opgave at skabe orden i kaos. Her er to værktøjer, du bør kende til.

AI er det ultimative værktøj til strukturering af data fra mange kilder

Står du overfor data fra forskellige kilder og i forskellige formater, måske produktdata fra mange leverandører i varierende formater? Så står du over for et omfattende mapping-arbejde, som næsten er umuligt at løse manuelt.

Men der er hjælp at hente i AI, som helt eller delvist kan løse denne opgave for dig.

Derfor har vi inviteret Philip Eldh, AI-ekspert hos twoday. Phillip vil introducere dig for, hvordan vi træner AI til at indsamle og strukturere data fra mange kilder.

Det lyder måske som science fiction, men det er faktisk en overskuelig opgave, når AI anvendes målrettet.

PIM skaber overblik over dine leverandørdata: Byg et dashboard til effektiv overvågning

Kender du kvaliteten af dine leverandørdata? Har du overblik over, hvilke data du mangler, og om dine data er korrekte?

Behovet for overblik vokser i de kommende måneder. Mængden af data vokser, og din evne til at levere valide og komplette data bliver i stigende grad afgørende for forretningen.

Jeg har derfor inviteret Christian Thoft, PIM-ekspert hos twoday, som viser, hvordan vi bygger det dashboard, som giver dig et overblik over dine leverandørdata. 

Brug en time sammen med mine to eksperter, og få opskriften på at skabe det overblik og den automatisering, du ikke kan undvære i fremtiden. 

 

Om foredragsholder

Brian Mikkelsen

Brian Mikkelsen
CSO / E-handelsspecialist

Brians store styrke er at hjælpe kunderne med at navigere i den tekniske jungle, hvor de skal træffe centrale beslutninger i forbindelse med eksempelvis etablering af en webshop og PIM i organisationen. Han evner nemlig at gøre det komplekse forståeligt.

Tilmeld dig og se webinaret