Skip to content

Dyk ned i vores cases

Læs mere om samarbejder vi har haft, hvor vi har leveret backend-udviklere.

Vores proces for at matche GraphQL-konsulenten til jer

twoday tilbyder erfarne IT-konsulenter med specialisering i GraphQL-udvikling, der kan matche jeres specifikke udfordringer. Vi er i stand til at finde den rette GraphQL-udvikler til dit projekt på kort tid, typisk mindre end fem hverdage fra den første kontakt. 

Vores konsulenter har omfattende erfaring med både korte- og langvarige projekter, og forskellige kompetencesammensætninger, så I kan være sikre på at få en GraphQL-udvikler de rette kompetencer. På denne måde kan vi hjælpe dig med at skabe en effektiv og fleksibel GraphQL-løsning tilpasset din forretnings behov. 

Samtale ikon

Hvor står I?

Når I skal have løst en opgave, kontakter I os. Sammen afdækker vi, hvad I har brug for – og hvor mange folk opgaven kræver. Måske kan den klares af en enkelt GraphQL-konsulent, og måske har I brug for et helt team ført an af en af vores Lead Developers. I dialogen får vi sammen afdækket, hvilke faglige kompetencer konsulenten og/eller teamet skal kunne beherske.
Gruppe ikon

Hvem kan vi tilbyde jer?

Vi kender vores IT-konsulenter og deres kompetencer indgående, og vi udvælger de matches, vi vurderer passer til jer og til opgaven, og præsenterer jer for mulige matches. Det rigtige match kan se vidt forskelligt ud – fra den talentfulde IT-konsulent over den mere erfarne senior til Lead Developeren, som kan tage ansvar for jeres tekniske landskab eller være lead på et team af udviklere.
Håndtryk ikon

Er matchet det rigtige?

Én ting er papirer og erfaringer – noget andet er kemi. I møder IT-konsulenten, så I kan vurdere, om matchet er rigtigt. Og når vi er i samme rum, benytter vi lejligheden til sammen at blive klogere på opgavens karakter og omfang.
Checkmark ikon

Kan vi blive enige?

Hvor længe skal samarbejdet vare? Det bestemmer I – det er jeres behov, det handler om, og derfor laver vi en aftale på fleksible vilkår, så vi hele tiden holder målet for øje. Er I tilfredse, er vi det samme.
Raket ikon

Skal vi se at komme i gang?

IT-konsulenten kan både starte hos jer on-site eller på vores kontorer i København, Aarhus eller Aalborg. Vi anbefaler, at IT-konsulenten har én fast dag på twoday kontor, så vedkommende har mulighed for at sparre med vores andre dygtige profiler og vores Principal Developers.

Har du brug for en IT-konsulent?

Vi vil altid gerne sludre om, hvordan vi kan matche jeres behov. 

En IT-konsulent med GraphQL-kompetencer

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner,
København
mikael.svensson@twoday.com
+45 28 56 92 52

En GraphQL-udvikler

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner,
Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com
+45 25 23 41 69

twoday

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig