Skip to content

"twoday har været rigtig gode til både at forstå vores behov og imødekomme vores forventninger. Der har været en god kommunikation gennem hele projektet, og vi vil til enhver tid anbefale twoday som samarbejdspartner. "

Sascha Jensen
Finlow VVS

twoday-situation-copenhagen-55-1920

Et internt værktøj kan...

  • effektivisere jeres forretning
  • automatisere essentielle arbejdsgange
  • spare jer penge og muliggøre samarbejde på tværs.

 

Hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle interne digitale værktøjer

Vi understøtter hele processen fra identifikation af behov til udvikling af værktøjet. Vores IT-konsulenter udvikler og skræddersyer et internt værktøj, som imødekommer lige netop jeres behov og problemstilling. Vi arbejder med en agil projektmodel og udvikler derfor interne værktøjer, som er brugervenlige og helt unikke.

Hvilken værdi giver et internt værktøj?

Et internt værktøj kan automatisere, digitalisere og effektivisere jeres forretning, som i sidste ende betyder, at jeres virksomhed sparer penge. Desuden kan et internt værktøj integreres med jeres eksisterende systemer, som ikke tidligere har talt sammen.

Dyk ned i vores cases

Læs mere om nogle af de samarbejder vi har haft, hvor vi har leveret udviklere.

Vores proces for at matche en af vores udviklere inden for interne værktøjer med jer

Hos twoday er det vigtigt for os, at vi får udviklet en IT-løsning, som passer til jeres behov og løser de udfordringer, I står overfor. En del af løsningen er også at finde en udvikler  med erfaring inden for udvikling af interne værktøjer, der passer til jeres projekt både personligt og fagligt. 

Her kan du læse mere om, hvordan processen forløber. 

Vi tager en uforpligtende snak om jeres behov

Vi begynder med jer

Ved et indledende møde diskuterer vi jeres idé, behov og udfordringer. I vil møde en af vores erfarne udviklere, hvor I sammen vil skabe et overblik over jeres situation og de relevante systemer og stakeholders.
Vi præsenterer jer for et muligt match

Afklaring af koncept, krav og behov

Afhængigt af hvor langt I er i processen, kan vi hjælpe jer med at afklare jeres koncept, tekniske krav og brugerbehov. Eventuelt med involvering af både slutbrugere og interessenter tidligt i processen. Dette resulterer tit i en bedre IT-løsning, hvis brugerne af løsningen har været med til at kortlægge funktionerne.
I møder IT-konsulenten

I møder nogle af vores IT-konsulenter

Én ting er om CV og erfaringer matcher jer – noget andet er kemi. Derfor er en del af processen, at I møder IT-konsulenten, så I kan vurdere, om matchet er rigtigt. Når vi er i samme rum, benytter vi lejligheden til sammen at blive klogere på opgavens karakter og omfang.
Vi indgår et samarbejde

Vi laver en aftale

Når vi har fundet ud af rammerne for jeres nye interne værktøj og I har valgt en eller flere af vores IT-konsulenter til at udvikle et internt værktøj, laver vi en aftale for den fremadrettede proces, tidsramme og budget. Vi laver aftalen på fleksible vilkår, så vi hele tiden holder målet for øje. Er I tilfredse, er vi det samme.
IT-konsulenten starter hos jer umiddelbart efter

IT-konsulenten starter hos jer – gerne med det samme

Vores IT-konsulent kan både starte hos jer on-site eller på vores kontorer i København eller Aarhus. Vi anbefaler, at konsulenten har minimum én fast dag på twodays kontor om ugen, så vedkommende har mulighed for at spare med vores andre dygtige profiler, Lead Developers og vores Principal Developers.

Har du brug for en IT-konsulent?

Hos twoday forstår vi, at det kan være både udfordrende og tidskrævende at finde den ideelle udvikler med de nødvendige kompetencer inden for udvikling af interne værktøjer og med en innovativ tilgang til dit IT-projekt.

Vores dygtige IT-konsulenter kan starte som udviklere på dit projekt inden for få dage, indgå i dit eksisterende udviklingsteam og hjælpe dig med at nå dine mål.

Har du spørgsmål om vores IT-konsulenter og deres kompetencer, er vi altid klar til at besvare dem og finde den rette løsning til dig.

En IT-konsulent smiler til kameraet

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner,
København
mikael.svensson@twoday.com 
+45 28 56 92 52

En Android-udvikler smiler til kameraet

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner,
Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com 
+45 25 23 41 69

twoday

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig