Skip to content

"Vi har været meget glade for at bruge dygtige konsulenter fra twoday til at sætte skub i vores integration til Apple Pay."

Anne-Louise Finseth Nielsen
Jyske Bank

 
twoday-situation-copenhagen-53-1920

Integrationer kan...

  • linke til tredjepartssystemer
  • fjerne manuelt arbejde og tidsoptimere
  • resultere i, at I undgår dobbeltarbejde.

Hvordan vi udvikler integrationer

Vi har stor erfaring med at bygge oven på et eksisterende system, integrere mellem de flest kendte tredjepartssystemer og har erfaring med at udvikle API’er fra nuværende og tidligere projekter. Ved at udvikle effektive integrationer bliver behovet for manuelt arbejde minimeret, og jeres data kan nemmere udveksles og bruges på tværs af systemer.

Dyk ned i vores cases

Læs mere om nogle af de samarbejder vi har haft, hvor vi har leveret integrationer.

Vores proces for at matche en af vores integrationsudviklere med jer

Hos twoday er det vigtigt for os, at vi får udviklet en IT-løsning, som passer til jeres behov og løser de udfordringer, I står overfor. En del af løsningen er også at finde en integrationsudvikler, der passer til jeres projekt både personligt og fagligt. 

Her kan du læse mere om, hvordan processen forløber. 

Vi tager en uforpligtende snak om jeres behov

Vi begynder med jer

Ved et indledende møde diskuterer vi jeres idé, behov og udfordringer. I vil møde en af vores erfarne udviklere, hvor I sammen vil skabe et overblik over jeres situation og de relevante systemer og stakeholders.
Vi præsenterer jer for et muligt match

Afklaring af koncept, krav og behov

Afhængigt af hvor langt I er i processen, kan vi hjælpe jer med at afklare jeres koncept, tekniske krav og brugerbehov. Eventuelt med involvering af både slutbrugere og interessenter tidligt i processen. Dette resulterer tit i en bedre IT-løsning, hvis brugerne af løsningen har været med til at kortlægge funktionerne.
I møder IT-konsulenten

I møder nogle af vores IT-konsulenter

Én ting er papirer og erfaringer – noget andet er kemi. I møder IT-konsulenten, så I kan vurdere, om matchet er rigtigt. Og når vi er i samme rum, benytter vi lejligheden til sammen at blive klogere på opgavens karakter og omfang.
Vi indgår et samarbejde

Vi laver en aftale

Når vi har fundet ud af rammerne for jeres nye integration og I har valgt en eller flere af vores IT-konsulenter til at udvikle integrationen, laver vi en aftale for den fremadrettede proces, tidsramme og budget. Vi laver aftalen på fleksible vilkår, så vi hele tiden holder målet for øje. Er I tilfredse, er vi det samme.
IT-konsulenten starter hos jer umiddelbart efter

IT-konsulenten starter hos jer – gerne med det samme

Vores IT-konsulent kan både starte hos jer on-site eller på vores kontorer i København eller Aarhus. Vi anbefaler, at konsulenten har minimum én fast dag på twodays kontor om ugen, så vedkommende har mulighed for at spare med vores andre dygtige profiler, Lead Developers og vores Principal Developers.

Har du brug for en IT-konsulent?

Hos twoday forstår vi, at det kan være en stor udfordring og ikke mindst en lang rekrutteringsproces at finde den ideelle udvikler med de nødvendige kompetencer inden for integrationer og en innovativ tilgang til at udvikle din nye integration.  

Vores kompetente IT-konsulenter kan i løbet af få dage starte som udviklere på dit IT-projekt, indgå i et eksisterende udviklingsteam og hjælpe dig med at komme godt i mål med projektet.   

Hvis du har spørgsmål til udvikling af integrationer, eller spørgsmål til vores udviklere, er vi altid klar til at besvare dem og finde det rette match til dig.   

En IT-konsulent smiler til kameraet

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner,
København
mikael.svensson@twoday.com 
+45 28 56 92 52

En Android-udvikler smiler til kameraet

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner,
Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com 
+45 25 23 41 69

twoday

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig