Skip to content

De mest populære Microsoft Azure Services

Løsninger kan designes ved at bruge forskellige kombinationer af Azure-ressourcer alt efter forretningsbehov. Nedenfor kan du finde flere Azure services, som ofte bliver brugt. Klik her for at se alle tilgængelige tjenester.

Analytics

Azure Analytics-tjenester kan samle, gemme, behandle, analysere og visualisere data af enhver type, mængde eller hastighed.

AI + Machine Learning

AI + Machine Learning-tjenester kan skabe den næste generation af applikationer ved hjælp af artificial intelligence-egenskaber til alle udviklere i alle scenarier.

Internet of Things

Internet of Things bringer IoT til enhver enhed og enhver platform uden at ændre din infrastruktur.

DevOps

DevOps leverer innovation hurtigere med enkle og pålidelige værktøjer til en kontinuerlig levering.

Sikkerhed

Sikkerhedstjenester der beskytter din forretning mod avancerede trusler på tværs af hybrid cloud workloads.

Databricks

Azure Databricks er en end-to-end webbaseret analyseplatform, der gør det nemt at kombinere Big Data, Data Science og Apache Spark.

Hvordan kommer du i gang med Microsoft Azure?

Få en gratis konto og modtag en servicekredit på USD 200 i 30 dage, når du tilmelder dig Microsoft Azure; kreditten kan anvendes på alle tjenester leveret af Microsoft.

Yderligere rabatter og kreditter er tilgængelige for startups, nonprofitorganisationer og universiteter.

twoday-situation-aarhus-194-1280

Hvorfor vælge Microsoft Azure?

Der er mange forretningsmæssige fordele ved at vælge Azure Cloud Services-teknologi til din dataplatform.

 

Besparelser ved licenser og investering

Har man en eller flere on-premise dataløsninger i dag, så har de typisk en fast licensstruktur, der gælder for en længere periode. Betalingen for cloud services er dynamisk og følger brugen, således man kun betaler for det, man reelt har brug for, og når man har brug for det.

Dermed kan en dataløsning starte i det små med få komponenter, begrænsede mængder at data og få brugere. Når man får brug for mere funktionalitet eller mere kapacitet, kan man udvide løbende og først dér kommer dataløsningen til at koste mere.

Ved en typisk dataløsning betaler en organisation desuden en forventet fremtidig kapacitet, inden projektet er startet. Med en dataløsning i Azure Cloud Services betaler man derimod for løsningens kapacitet løbende. En cloud-betalingsmodel påvirker derfor den tidsmæssige fordeling af organisationens investering positivt.

Sikring af nye muligheder – undgå at hænge fast i gamle løsninger

Forretningsmæssigt er det en fordel, at en platform som Microsoft Azure hele tiden udvikles og udvides med ny funktionalitet og nye muligheder. Det stiller dog også nogle krav til de udviklere, der arbejder med en dataplatform, for de skal også sikre sig, at deres viden og kompetencer opdateres, så man rent faktisk kan bruge de nye muligheder på den mest hensigtsmæssige måde.

Det kan opleves som et tveægget sværd, men erfaringsmæssigt er dette et bedre scenarie end den risiko, der er forbundet med at ende med gamle udgaver af teknologi i en dataløsning.

Datadrevet – også i morgen

Når en organisation laver en evaluering og beslutter sig for, hvilken teknologi de vil bruge til deres platform, så kender de kun det behov, de kan se i dag og i den nærmeste fremtid. Når man beslutter sig for at basere sin løsning på cloud services, så køber man samtidig ind på en teknologisk platform, der hele tiden udvikler sig.

Det betyder, at man får en indbygget hjælp til fremtidssikring af de muligheder, man får – alene fordi det er let at tage nye services i brug, når man synes, det giver forretningsmæssig mening.

Forretningsudvikling, agilitet og modenhed

Ligesom markedsvilkår og kundepræferencer kan ændre sig, så kan organisationens behov for brug af analyser og analyseteknologier flytte sig over tid. Alle organisationer ønsker sig agilitet i deres IT- understøttelse, mulighed for at ændre retning, eksperimentere med nye måder at bruge data på, og måske stoppe et initiativ og accelerere et andet. Cloud giver langt bedre mulighed for at arbejde med fleksibilitet i vores dataplatform, fordi Azure Services kan tændes og slukkes efter behov.

Værd at vide om Cloud Computing

Cloud Computing Service
Til daglig bruger vi, uden at opdage det, denne cloud service som en webbaseret e-mailtjeneste, til at se film via internettet, til at redigere dokumenter og lagre billeder. Alle disse funktioner benytter cloud computing i back-end.

I erhvervslivet dækker Cloud Computing Services over infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) og Software ad a Service (SaaS).

Cloud-first or Cloud-only
I Europa-Kommissionens cloud strategi (godkendt 16. maj 2019) er clouden en enabler. Det indebærer, at enhver ny udvikling helst skal være cloud-native.

Cloud computing er mere end et årti gammel nu. twoday kapacity-kunder, der til at starte med flyttede ikke-kritisk arbejde i skyen, er nu i stor grad også begyndt at flytte mere vigtigt arbejde til skyen. På denne måde går virksomheder fra en cloud-first til en cloud-only strategi.

microsoft-azure-services-infrastructure-1200x594-1

Forstå fordelene ved Microsoft Azure på 145 sekunder

 

Gratis e-bog om cloud-baseret dataplatform: Få inspiration til din rejse mod en datadrevet organisation

I denne e-bog vil vi gennemgå, hvordan man kommer rundt om alle aspekter, der påvirker valget af en moderne dataplatform og effekten af den digitale datatransformation, den skal hjælpe med at drive.

Få ekspertvejledning til hvordan du undgår de mest almindelige fejl og lykkes med din dataplatform.

twoday-cloud-data-warehouse-ebook-ipad-vertical-mockup-thank-you-page

Få styr på de forskellige typer af cloud

 Hvad mener vi egentlig, når vi siger cloud? Hør vores konsulent, David L. Bojsen, fortælle om de forskellige typer af cloud, og hvordan de kan skabe værdi for din forretning.

Der er tre forskellige typer af cloud, vi bruger i vores kundeprojekter: SaaS, PaaS og IaaS og det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad der er hvad. I videoen får du blandt andet en kort gennemgang af de tre typer.

Interessante blogindlæg og artikler om Azure

Læs om andre dataplatforms-teknologier

twoday-situation-kolding-3-800

Microsoft Fabric

Microsoft Fabric er en alt-i-en analytics-løsning til virksomheder, der dækker alt fra dataflytning til data science, realtidsanalyse og Business Intelligence.

Læs mere her

twoday-situation-aarhus-30-800

Azure Databricks

Azure Databricks gør det nemt at analysere selv meget store datamængder ved hjælp af den enorme regnekraft, der findes i cloud-miljøet.

Læs mere her

twoday-situation-copenhagen-27-800

Azure Synapse Analytics

Azure Synapse Analytics er en analysetjeneste, som kombinerer store Data Warehouses med Big Data Analytics, og produktet er en evolution af Azure SQL Data Warehouse.

Læs mere her

Vil du i gang? Det vil vi også

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder:
Udfyld formularen eller tag fat i Søren – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.