Skip to content

Med Azure Synapse Analytics får du:

 • Ubegrænset skalering
  Få indsigt i alle dine data på tværs af kilder – lynhurtigt.
 • Én samlet analysetjeneste
  En af de store styrker ved Azure Synapse Analytics er, at du kan bruge én enkelt analysetjeneste og således få et hurtigere overblik. Udvikling af analyseløsninger klares hurtigere og i én samlet oplevelse.
 • Altid nyeste data
  Få næsten øjeblikkelig indsigt i din virksomheds data på tværs af kilder (fx. Cosmos DB) med Synapse Link.
 • Uovertruffen sikkerhed
  Dine data er beskyttet med de mest avancerede funktioner, f.eks. dynamisk datamaskning.
twoday-situation-herning-28-1280

Funktioner i Azure Synapse Analytics

Ubegrænset skalering

Med Azure Synapse opnår du hurtigt indsigt i dine data på tværs af Data Warehouses og Big Data-analysesystemer. Du har mulighed for at sende forespørgsler til alle typer af data i petabyte-skala ved hjælp af Microsofts SQL-sprog, og med intelligent administration af arbejdsbelastning er det nemt at optimere ydeevnen for alle forespørgsler. Har I mange samtidige brugere, skal I dog være opmærksomme på, at dette hurtigt stiger i prisklasse.

azure-synapse-analytics-1-1536x870-1

Mere indsigt

Azure Synapse er integreret med Power BI, så det er nemt at opnå indsigt i alle dine data. Udviklingstiden for Business Intelligence-projekter bliver reduceret gennem en ubegrænset analysetjeneste.

azure-synapse-analytics-2-1536x867-1

Én samlet analysetjeneste

Med Azure Synapse Studio får du et samlet arbejdsområde til dataadministration, data warehousing, dataforberedelse, big data og AI. Data Scientisten kan administrere data-pipelines ved hjælp af et kodefrit, visuelt miljø. Databaseadministratoren kan automatisere optimeringen af forespørgsle. Og forretningsanalytikere kan få sikker adgang til datasæt til brug i Power BI – alt sammen i én samlet analysetjeneste.

azure-synapse-analytics-3-1536x870-1

Altid nyeste data

Med en lokal HTAP-implementering ved hjælp af Synapse Link kan du fjerne barriererne mellem Azure Cosmos-databasen og Azure Synapse. Det gør, at du altid har indsigt i dine driftsdatalagre, der næsten kører i realtid. Hele din virksomhed kan køre pipelines til BI, analyse og Machine Learning – uden at det sænker performance på arbejdsprocesser på Azure Cosmos-databasen.

azure-synapse-analytics-4-1536x864-1-1200x675

Uovertruffen sikkerhed

Azure har de mest avancerede funktioner til sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på markedet. Disse funktioner er integreret i Azure Synapse. Med detaljeret adgangskontrol er der blandt andet sikkerhed på kolonneniveau og integreret sikkerhed på rækkeniveau samt dynamisk datamaskering for automatisk at beskytte fortrolige data i realtid.

Læs mere om sikkerhed her.

azure-synapse-analytics-1-1536x870-1

Overblik

Hvem er Azure Synapse Analytics udviklet til – og hvad kan de bruge det til?

Business Analysts

Få hurtigt sikker adgang til datasæt og brug Power BI til at opbygge dashboards, der er tilgængelige i Synapse. Mulighed for at skrive T-SQL forespørgsler ved hjælp af SQL on-demand. Derudover kan du arbejde med data direkte i browseren.

Data Scientists

Skab Proof of Concept på få minutter og byg eller juster nemt end-to-end løsninger. Klargør ressourcer efter behov eller send forespørgsler til eksisterende server-ressourcer på tværs af enorme mængder data. Vælg selv dit computersprog, f.eks. Python, R, .Net, Spark SQL eller Scala.

Databaseadministratorer

Beskyt og administrer din organisations data mere effektivt og håndhæv GDPR-krav ved hjælp ad datamaskering samt sikkerhed på række- og kolonneniveau. Azure Synapse Analytics er integreret med Azure Active Directory, hvilket gør det nemmere at håndtere sikkerheden, da den er styret gennem Azure Active Directory i form af både Data Laken og relationelt på SQL databasen. Synapse Analytics hjælper dig med at matche dit voksende ansvar for Data Warehouses og Data Lakes. Du kan køre så mange arbejdsbelastninger, du vil, og tildere ressourcer for at eskalere kritiske arbejdsbelastninger.

Data Engineers

Synapse gør det mere simpelt at udtrække flere datatyper fra flere kilder. Et kodefrit og visuelt miljø gør det nemt at oprette forbindelse til datakilder, så du kan indtage, transformere og placere data i din Data Lake og Synapse Analytics. Azure Data Factory-værktøjet er integreret heri, så tingene er samlet ét sted.

Læs om andre dataplatforms-teknologier

twoday-situation-kolding-3-800

Microsoft Fabric

Microsoft Fabric er en alt-i-en analytics-løsning til virksomheder, der dækker alt fra dataflytning til data science, realtidsanalyse og Business Intelligence.

Læs mere her

twoday-situation-aarhus-114-800

Mirosoft Azure Services

Azure har et evigt voksende portfolio af cloudtjenester, der kan hjælpe dig med at klare dine forretningsmæssige udfordringer.

Læs mere her

twoday-situation-aarhus-30-800

Azure Databricks

Azure Databricks gør det nemt at analysere selv meget store datamængder ved hjælp af den enorme regnekraft, der findes i cloud-miljøet.

Læs mere her

Vil du i gang? Det vil vi også

Gør som en lang række af landets mest ambitiøse virksomheder:
Udfyld formularen eller tag fat i Søren – så kan vi tage en god snak om jeres udfordringer og drømme.