Skip to content

Med Power Platform er det nemt for alle at optimere processer og træffe datadrevne beslutninger

Power Platform er en samling af softwareapplikationer, der gør det nemmere for din virksomhed at analysere data, opbygge apps, automatisere processer og oprette virtuelle agenter. Kort sagt: Alt du og dine medarbejdere behøver for at optimere processer og træffe datadrevne beslutninger. 

Lad os hjælpe dig på din måde

Ingen kan klare alting selv. Derfor sidder vi klar til at hjælpe dig i gang eller videre med Power Platformen. Du bestemmer hvordan. Vi kan rådgive dig, bygge apps og opsætte flows for dig eller lære dig selv at gøre det hele. Eller både og. For os er det vigtigste, at vi hjælper dig med at flytte din forretning. 

Lad os hjælpe dig med Power Platformen

Power Platformens fem applikationer

Hver for sig skaber applikationerne forretningsværdi og understøtter processer på forskellige måder. Men Power Platformens særlige styrke ligger i at få en eller flere af applikationerne til at spille sammen.

Power Pages

Gør det muligt at bygge alt fra simple websider til mere komplekse portaler – uden kodeegenskaber. Du kan bygge siderne fra bunden eller tage udgangspunkt i foruddefinerede skabeloner. Det er nemt, og du kan hurtigt bygge et større site op.

Læs mere

Power Apps

Giver mulighed for at bygge og konfigurere applikationer, der er integreret med andre systemer. Foruddefinerede skabeloner gør det nemt at komme i gang med at bygge apps uden kodeegenskaber.   

Læs mere

Power Automate

Giver mulighed for at automatisere manuelle processer, der tager unødvendigt lang tid. Det er nemt at komme i gang med en række foruddefinerede drag-and-drop skabeloner.

Læs mere

CoPilot Studio

Tilbyder en nyskabende og brugervenlig udviklingsplatform, der anvender maskinlæring og AI. Platformen er skabt til at øge produktiviteten og forbedre kvaliteten af softwareudvikling, uden at det kræver omfattende kodning eller ekspertise inden for AI.

Power BI

Gør det nemt at omdanne data til indsigt, som kan danne grundlag for datadrevne beslutninger. Du kan hurtigt og enkelt oprette og dele rapporter på tværs af organisationen og integrere datavisualiseringer.

Læs mere

Mulighederne med Power Platformen er nærmest uendelige. Ja, du kan måske synes, det næsten er uoverskueligt at komme i gang. Det er ikke meningen. Vi er bare så begejstrede for platformen, at vi gerne vil fortælle dig om det hele. Vores erfaring er dog, at du sagtens kan starte småt og bygge på, når du er klar til at bevæge dig videre.

Power Platform sammen med alle Microsoft applikationer 

Power Platformen er udviklet, så du nemt kan integrere den med Microsofts øvrige applikationer. Integration til blandt andet Dynamics 365-pakken giver dig et hav af muligheder for at skabe integrationer og forbinde data på tværs af Microsofts applikationer.

Et team af passionerede Power Platform specialister

Du har sandsynligvis meget andet på dit bord. Vores Power Platform team laver ikke andet end Power Platform. De kender hver en skrue i værktøjskassen, og de ved, hvordan komponenterne kan bygges sammen til innovative løsninger. Den viden deler de gerne med dig.

Få et team passionerede Power Platform specialister

Nogle af de virksomheder, der også er begejstrede for Power Platformen

twoday-kunde-silvan
twoday-kunde-phaseone
twoday-kunde-nrep
twoday-kunde-afa-jcdecaux

Tag det første eller det næste skridt – allerede i dag