Skip to content

Når Power Pages er best practice, er der ingen grund til at bygge en webside fra bunden

twoday

Hvad er Power Pages?

Power Pages er en del af Power Platformen, hvor du og dine kolleger nemt kan bygge websider – uden tekniske kompetencer. Du kan for eksempel lave alt fra simple landingssider og undersøgelser til mere komplekse portaler og dashboards.

Power Pages er integreret med de øvrige produkter i Power Platformen, så du kan udnytte funktionerne på tværs til at skabe smartere løsninger. Du kan for eksempel integrere Power Virtual Agents-bots, som giver dine brugere afgang til en chatbot, eller du kan udløse Power Automate-workflows i din løsning til at skabe handlinger.

twoday

Virksomheder, der bygger værdiskabende websider med Power Apps

twoday-kunde-silvan
twoday-kunde-phaseone
twoday-kunde-nrep
twoday-kunde-afa-jcdecaux

Selv om Power Pages er simpelt, kan du også bruge det til komplicerede løsninger

Du er ikke den eneste, hvis du tænker, at low-code værktøjer egner sig til simple projekter. Det gør de også. Men Power Pages kan så meget mere. Du kan f.eks. bruge det til at bygge:

Community Portal

Skab en kommunikationsportal for en specifik kunde- eller medarbejdergruppe, der er trådbaseret og giver mulighed for uformelle samtaler. Tænk nøglefunktioner som fora, blogs og idebank.

Selvbetjeningsunivers for kunder

Skab et univers, der giver adgang til artikler, informationer og galleri. Et univers, hvor det også er muligt at kommentere, stille spørgsmål og komme med feedback.

Booking-sider

Skab et sikkert websted, der giver kunder, kolleger eller samarbejdspartnere mulighed for at booke eller reserve events eller services.

Kundesupport og helpdesk

Skab en helpdesk til kunder, hvor det er muligt at melde sager ind og se status for sager. Medarbejdere kan for eksempel oprette sager, ændre status og søge i en vidensbank.

Power Pages er mere end et værktøj til at bygge websider. Det er et redskab, der kan understøtte din forretning

Alt det du får adgang til i Power Pages

Designstudie
Som en del af Power Pages har du adgang til et designstudie. Her kan du designe eller tilpasse dine websider med billeder, video og tekst. Du kan bygge siderne fra bunden eller tage udgangspunkt i foruddefinerede skabeloner. Det er nemt at lære, og du kan hurtigt bygge et større site op.

Indsamle forretningsdata
Du kan indsamle dine data fra besøgende på dit websted (ved brug af Microsoft Dataverse) og behandle disse efterfølgende i lister, tabeller og modeller. Samtidigt er det muligt at kontrollere, hvem der har adgang til dine data.

Læringsunivers
Støder du på udfordringer undervejs, har du adgang til et læringsunivers. Her finder du al den hjælp, du behøver i form af tutorials, guides, videoer og how-to’s. Så du hurtigt kan komme videre med at bygge dine sider.

Nogle af de vigtigste funktioner i Power Pages

Drag-and-drop interface

Byg din webside ved at trække og slippe elementer som tekst, billeder, videoer, kort og formularer. Du kan også nemt tilpasse layout, farver og fonte med få klik.

AI-drevet indhold

Berig din webside med AI-generede overskrifter, billedtekster og anbefalinger. Du kan også bruge AI til at SEO-optimere din website.

Sikkerhed og governance

Power pages-indbyggede sikkerhed er kernen. Det giver dig mulighed for på sikker måde at give dine brugere adgang til virksomheds (interne eller eksterne) via Power Pages-godkendelsesregler.

Integration og samarbejde

Integrer din webside med Microsoft 365 og andre populære værktøjer som Teams, SharePoint, OneDrive, Power BI og Dynamics 365. Og samarbejd med andre om din webside om feedback eller kommentarer i realtid.

Pro-tools til udviklere

Giv udviklere muligheder for at tilføje flere avancerede funktioner gennem pro-udvidelsesmuligheder med værktøjer som fx Visual Studio Code, GitHub og Azure DevOps.

Analyser og indsigt

Spor og analysér din websides trafik, engagement og konverteringer med Microsofts analyser og indsigt. Og brug Microsofts AI til at få forslag til at forbedre din websides performance.

Forretningsfordelene med Power Pages er store. Også for mindre virksomheder

  • Spar tid på hurtig implementering og simpel opbygning af websider med skabeloner – uden kodekompetencer
  • Forbind Power Pages med andre produkter i Power Platformen og skab effektive løsninger på tværs af virksomheden
  • Få sikkerhed i verdensklasse leveret af Microsoft, der løbende opdateres og forbedres
  • Få gavn af Microsoft Azures indbyggede governance, der sikrer kryptering og brugerrollekontrol af vigtige oplysninger
  • Forbedr nemt din virksomheds online tilstedeværelse og understøt digitale handlinger – uden et stort ressourceforbrug
Forretningsfordele-med-Power-Pages-er-mange-og-store

Integration til mere end +500 systemer

Det er let at integrere Power Pages med de fleste systemer, din virksomhed allerede bruger. Platformen kommer nemlig med connectors til hundredvis af cloud-services, content databaser, API’s og meget mere. Det giver dig mulighed for at udnytte alle data på tværs af din virksomhed.

Forbind Power Pages og få fyldt udbytte

Power Pages er et stærkt værktøj, der kan stå alene. Men det bliver kun endnu stærkere, hvis du forbinder det med andre Microsoft Power Platform-produkter for at fremme innovation på tværs af hele organisationen.

IT-konsulent-viser-hvor-nemt-det-er-at-bygge-chatbotter

Power Virtual Agents

Gør det nemt at bygge og vedligeholde chatbotter, der kan indgå i samtaler med både medarbejdere, kunder og leverandører. Du kan bruge chatbots til at erstatte og forbedre nogle af dine supportfunktioner.
twoday

Skal vi hjælpe jer med at bygge Power Pages, der skaber værdi? Lad os starte snakken i dag.