Skip to content

Det er komplicerede processer nok i denne verden. Hvorfor ikke forenkle alt det du kan med Power Apps?

twoday

Hvornår har du brug for Power Apps?

Er din virksomhed fanget i et net af forældede legacy-systemer? Har du behov for at håndtere skygge-IT og uensartede applikationer? Ønsker du at være på forkant med emerging technologies? Har bestyrelsen truffet en strategisk beslutning om at sætte turbo på den digitale transformation?

Kan du nikke genkendende til én eller flere af disse situationer, kan Power Apps meget vel være en del af løsningen. Power Apps er ikke kun et værktøj til IT-afdelingen. Det er også et strategisk redskab, der kan hjælpedig med at digitalisere hele forretningen.

Virksomheder, der skaber forretningsresultater med Power Apps

twoday-kunde-silvan
twoday-kunde-phaseone
twoday-kunde-nrep
twoday-kunde-afa-jcdecaux

Power Apps – et effektivt low-code værktøj

Power Apps er en del af Microsoft Power Platformen, hvor du hurtigt og nemt kan bygge brugerdefinerede apps til din virksomheds behov. Platformen kan både bruges af erfarne udviklere, der vil bygge apps fra bunden – men i høj grad også af ikke-tekniske brugere, da platformen ikke stiller krav til forståelse for kodning eller app-udvikling.

Power Apps er udviklet med indbyggede skabeloner, som du nemt kan tilpasse din virksomheds behov ved hjælp af et intuitivt interface med drag-and-drop-funktioner.

oplev-et-effektivt-low-code-system-med-Power-Apps

Tre typer af Power Apps

Power Apps er udviklet med tre forskellige typer af apps, som hver har deres fordele. Vælg den struktur, der passer bedst til dit formål.

  1. Canvasapps bruger du oftest til at effektivisere og digitalisere arbejdsgange for dine medarbejdere. Det kan for eksempel være: tidsregistrering, tilmelding og lagerstyring.

  2. Modeldrevne apps bruger du typisk til at automatisere processer på tværs af afdelinger. Det kan for eksempel være effektivisering af administrative opgaver.

  3. Portaler bruges typisk til at give medarbejdere og samarbejdspartnere adgang til data og systemer. Det kan for eksempel være et kundelogin på din hjemmeside.

Byg apps til hele forretningen. Fra lageret til lønkontoret

Med Power Apps kan du skabe alt fra indsigt og integration til automatisering. Mulighederne for at understøtte forretningsprocesser med Power Apps er næsten uendelige.

Nogle af de mange muligheder for at effektivisere med Power Apps

Procesautomatisering

Opret applikationer, der automatiserer manuelle forretningsprocesser for eksempel ordreoprettelser, sagsoprettelser og vareoprettelses-flow.

Projektstyring

Integrér direkte med dit ERP-system, og få projektdata direkte i din Power App. Tilføj for eksempel ekstraarbejde, restestimater og kollektive beskeder direkte fra App'en.

Dataindsamling

Skab brugerdefinerede formularer og applikationer til at indsamle og organisere data på en struktureret måde.

Workflows

Opbyg interaktive workflows, der automatiserer forretningslogik og samarbejde mellem brugere og systemer.

Rapportering og visualisering

Skab interaktive dashboards og rapporter for at analysere data og indsigt i din virksomhed.

Tid- og udgiftsregistrering

Byg en Power App til at registrere og spore medarbejdernes tid og udgifter. Det kan forenkle processen og gøre det nemmere at genere rapporter og beregne omkostninger.

Onboarding og medarbejderadministration

Byg en Power App til at administrere onboarding-processen for nye medarbejdere – herunder indsamling af dokumenter, opgaver og orientering.

Dine forretningsfordele med Microsoft Power Apps

Sæt fart på digitaliseringen – vent ikke

Du behøver ikke vente på ledige IT-ressourcer. Sammenlignet med andre udvikling af andre former for apps er opbygning og implementering af en Power App meget hurtigere.

Avanceret sikkerhed – adgangskontrol

Power Apps er en cloud-baseret platform, der kører på Microsoft Azure-infrastrukturen. Din virksomheds data er sikret ved hjælp af avancerede sikkerhedsfunktioner – herunder adgangskontrol og datakryptering.

Omkostningseffektivt – nemt og hurtigt

Du kan minimere omkostningerne til appudvikling. Med de brugerdefinerede skabeloner, sparer du både tid og ressourcer. Og du vil typisk have brug for minimal support efterfølgende.

Altid adgang – når som helst og hvor som helst

Det hele foregår online – på tværs af enheder og teknologier: Android, iOS og Windows-enheder. Du kan hurtigt og nemt tilgå dine apps, uanset hvor du er – på mobil, tablet og i en webbrowser.

Alle kan bygge Power apps – også uden tekniske kompetencer

Du kan hurtigt skabe egne brugerdefinerede til din virksomhed. Byg dem fra bunden med kodeskills, eller uden kendskab til app-udvikling med afsæt i skabeloner og drag-and-drop-funktioner.

Ser du potentialet med Power Apps? Ellers hjælper vi dig gerne med at se mulighederne 

Fordi mulighederne er enorme med Power Apps, har mange svært ved at overskue, hvor potentialet er størst, og hvordan du nemmest kommer i gang. Det hjælper vi gerne med. Vores tilgang er forretning først. For os handler det om at forenkle din virksomheds processer og spare jer for tid.

Vi hjælper dig med alt fra at lægge strategien til at lære dig (og dine kolleger) at bygge apps og bruge dem bagefter. Hvor lidt og meget du selv vil i processen er helt op til dig.

twoday-situation-oslo-8-1280
twoday

Skal vi hjælpe jer i gang med at bygge forretningsløsninger? Så I kan sætte fart på digitaliseringen