Skip to content

Dit praktikophold

Som praktikant hos twoday IT Minds kommer du ikke til at sidde i et hjørne og lave bugfixing eller drift af legacy systemer. Tværtimod kommer du til at arbejde med nye projekter og de nyeste teknologier på markedet. Som udgangspunkt vil du blive en del af et projekt, hvor du hjælper med at udvikle en skræddersyet, softwareteknologisk løsning for en af vores kunder. Alternativt vil du blive tilknyttet et af twoday IT Minds' egne interne projekter. Om det bliver det ene eller det andet afhænger fuldstændig af din egen motivation og de potentielle muligheder, som vi har i forretningen på det givne tidspunkt.

... Men én ting er sikkert: Du kommer til at udvikle dine tekniske skills og dygtiggøre dig med hjælp fra nogle af Danmarks skarpeste Software Developers. 

I grove træk vil du i et praktikforløb hos twoday IT Minds få:

- 20 ugers lønnet praktik normeret til 37 timer ugentligt med opstart i august 2024

- 14 dages onboardingforløb med en grundig introduktion til vores forretning og koncept, introduktion til professionel softwareudvikling, et kursus i Konsulentrollen i Praksis og meget mere...

- Faglige workshops og morgenboosters

- Et stærkt fællesskab og en særdeles uformel omgangstone, hvor det er helt legalt at spille et slag bordfodbold eller drible rundt i FIFA på vores PS, hvis du trænger til et break til hovedet

- Gratis frokostordning, cola og nutella ad libitum

Og når praktikopholdet lakker mod enden, har du mulighed for at tage næste skridt i dit #Mindsterlife med et studiejob hos os efterfølgende.

... Og så er der jo alt det løse - men vigtige, for vi hepper også på, at du har lyst til at spise fredagsrundstykker med dine kollegaer og nuppe en fredagsøl. Måske melder du dig ind i brætspilsklubben eller brygger øl med IT-Pints, dyster i CS eller LOL på gamer nights og får en kaffesludder med dine coffeebuddies?

Din faglige og personlige profil

- Du er sandsynligvis i gang med din bachelor i Softwareteknologi på Institut for Elektro- og Computerteknologi i Aarhus

- Du er passioneret for software og brænder for at lære mere

- Du har kendskab til .NET-platformen (C#) eller Java og/eller JavaScript, og måske har du endda lidt erfaring med frameworks som eksempelvis ASP.NET, .NET core, Angular, React eller Vue.js samt SQL og NoSQL databaser, fx MongoDB

- Du er flydende på dansk i både skrift og tale 

twoday IT Minds er...

… et softwarehus, der samler unge IT-talenter ét sted, og vi omgås hinanden i et miljø, der bærer præg af en høj grad af fleksibilitet, tillid og en særdeles uformel omgangstone.

Vi er ca. 200 medarbejdere i en god blanding af erfarne kræfter krydret med studerende og nyuddannede, der befinder sig i begyndelsen af deres karriere.

Som forretning har vi fokus på høj faglighed og kvalitet kombineret med de nyeste teknologier på markedet. Vigtigst er det at levere et stærkt produkt, der skaber værdi og mening, for vores kunder står højest på dagsordenen, og derfor arbejder vi også både agilt og gennemsigtigt. Vores tilgang til arbejdet er derfor ret simpel - vores softwareløsninger optimerer forretningsprocesser og minimerer omkostningerne. Det er fremtidens softwareløsninger udviklet af nutidens unge talenter.

graduate stilling

Skal du med på holdet?

Så trykker du blot på "søg stillingen" - husk at vedhæfte både cv, ansøgning og karakterudskrift. Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen?

Så tag fat i vores People & Culture Partner, Marie-Louise.

People & Culture Partner, Aalborg & Aarhus