Skip to content

Støtte til overgangen fra trykte til digitale medier: Aller Media fremtidssikrer IT-driften

Aller Media

Aller Media fremtidssikrer sine IT-operationer for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter digitalt indhold, ved hjælp af Azure stack HCI.

aller-medier-HQ-twoday-case

Behovet

Aller Media, en førende nordisk udgiver af magasiner og aviser, stod over for den udfordring at tilpasse sig den stigende efterspørgsel efter digitalt indhold. For at imødekomme denne efterspørgsel valgte Aller Media at optimere sin IT-infrastruktur ved hjælp af Azure stack HCI, der kombinerer lokale servere med Cloud.

Aller Media opererer i Danmark, Finland, Norge og Sverige og administrerer en bred vifte af både trykte og digitale medieejendomme. Deres online platforme og sociale medier er blevet et centralt sted for adgang til Allers magasiner og aviser. Pling-appen, tilgængelig på tværs af enheder som computer, tablet og smartphone, giver abonnenter ubegrænset adgang til nordiske såvel som internationale publikationer.

Medieforbrugernes forventninger stiller nye krav

Med nutidens medieforbrugeres forventninger om øjeblikkelig adgang til digitalt indhold stod Aller Media over for et udefrakommende pres om at levere indholdet hurtigt og effektivt.

Hampus Nordanfjäll, Team Lead for IT Operations hos Aller Media, bekræfter denne udfordring ved at påpege behovet for at tilpasse sig den digitale transformation for at undgå at miste læsere:

"Vi var tidlige til at omfavne det digitale - en beslutning, der har båret frugt. På visse områder genererer vi nu mere indtægt fra digitalt indhold end vi gør fra print."

 

For at imødegå denne udfordring og sikre en høj kvalitet af tjenester, ønskede Aller Media at opgradere sin datacenterarkitektur. Valget faldt på twoday, Lenovo Gold Partner og ThinkAgile & Storage Expert Partner, en erfaren teknologipartner inden for denne type opgraderinger.

Aller Medier ændrede medievaner datacenterarkitektur

Forventet datavækst skal understøttes

Aller Media har i flere år drevet et hybrid cloud-miljø, der kombinerer lokale datacenterløsninger med Microsoft Azure. Med mange kritiske arbejdsbelastninger, såsom indholds- og abonnementsstyringssystemer, kørende på lokale servere, og sikkerhedskopieringer af data i Cloud, begyndte Allers infrastruktur at blive begrænset.

"Vores infrastruktur kørende på lokale servere kunne ikke længere opretholde det høje niveau af ydeevne, der kræves for at køre kernebelastninger effektivt, eller den kapacitet, der skulle til for at understøtte vores forventede datavækst."

Hampus Nordanfjäll, Team Lead IT Operations, Aller Media

 

twoday, som er Lenovo Gold Partner og ThinkAgile & Storage Expert partner, blev valgt til at identificere den ideelle løsning.

Hvorfor 
Lenovo?

  • Lenovo ThinkAgile MX-platformen blev valgt som den mest hensigtsmæssige løsning: en moderne, high performance hyperkonvergeret infrastrukturløsning (HCI), der integrerer problemfrit med Azure-tjenester.

  • twoday implementerede fem all-flash Lenovo ThinkAgile MX-certificerede noder i Allers datacenter, konfigureret som en enkelt softwaredefineret klynge med Azure Stack HCI-operativsystemet og Hyper-V-virtualisering. Denne platform, udstyret med skalerbare 2. generations Intel® Xeon-processorer® og Intel® Optane™ P4800X Performance NVMe PCIe SSD'er, leverer høj overførselshastighed, lav ventetid og imponerende ydeevne.

  • Med Lenovo XClarity Integrator og Windows Admin Center-værktøjerne nyder Aller gavn af en problemfri administrationsoplevelse på tværs af den fysiske infrastruktur, virtualiserede beregnings- og lagerressourcer samt Azure cloud services.

"Lenovo ThinkAgileMX leverer det bedste fra begge verdener: fleksibiliteten og skalerbarheden fra skyen og sikkerheden og kontrollen fra infrastrukturen på stedet, alt sammen i én kasse. Azure Stack HCI-softwaren leveres forudintegreret og forudtestet, så installationen er hurtig og nem, og du kan komme i gang med det samme."

Hampus Nordanfjäll, Team Leader, IT Operations, Aller Media

 

Vil du vide mere?

Ræk ud til os i dag

Magnus Agervold

Head of Sales and Product Development

magnus.agervold@twoday.com

+45 51 57 83 32