Skip to content

twoday

twoday er en international og førende leverandør af forretningsskritiske IT-løsninger og e-handelsløsninger i Norden. Et IT-selskab, som leverer digitalisering, cloud løsninger, softwareudvikling, data- og analyseløsninger, herunder AI, Business Intelligence, Dataplatforme og Power Bi, samt konsulentydelser og skræddersyede applikationer til både den private og offentlige sektor.

Danske Insolvensadvokater

Danske Insolvensadvokater er en forening med mere end 300 advokater med speciale i konkursbehandling, rekonstruktion og 
insolvens.

Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland  tilbyder gratis sparring til virksomheder i det Midtjyske område. De kan bl.a. hjælpe med grøn omstilling, strategi, forretningsudvikling, markedsføring, eksport, digital omstilling, kapital og finansiering.

Den Japanske Have

En af Danmarks smukkeste Bed & Breakfast hoteller. Den Japanske have er en smukt indrettet have med tilhørende værelser til udlejning.

www.denjapanskehave.dk

Daka Refood

Daka Refood genanvender virksomheder og restauranters madaffald, og tilbyder afhentning af madaffald og fritureolie.

IT Minds

IT Minds tilbyder hjælp til virksomheder med IT-udvikling og IT-projekter.

Hør mere om IT Minds IT-konsulenter her. 

IT Minds har også en norsk afdeling, der kan hjælpe med it-prosjekter i Norge.

Schur

Schur er en dansk emballagevirksomhed, der tilbyder emballageløsninger, mærkningsløsninger, farvebånd, automation, maskiner og meget mere.

www.schur.com

Klimaskov.nu

Klimaskov.nu hjælper virksomheder med at bidrage til naturen. 

Small Danish Hotels

Small Danish Hotels byder blandt andet på weekendopholdkroopholdspaophold og golfophold i hele landet. Så hvad end du har lyst til at udforske Jylland, Sjælland og København, Fyn eller Bornholm, har vi helt sikkert et perfekt sted og ophold til dig. Du kan også vælge at tage en overnatning på de populære badehoteller.

Danske Arveretsadvokater

Danske Arveretsadvokater er en forening af advokater med ca. 300 medlemmer, som er specialister i alle typer af sager, der handler om behandling af dødsbo, familieformue, særeje, arveret og 
testamenter.

INDURA

Med mere end 30 års erfaring er INDURA en særdeles veletableret virksomhed og ekspert inden for handel med fittings, flanger og andre relaterede produkter. Vi er tilgængelige i flere lande: Indura.dk, Indura.de og 
Indura.com.

Deutsch: Mit mehr als 30 Jahren Erfahrung ist INDURA ein äußerst etabliertes Unternehmen und Experte im Handel mit Fittings, Flanschen und anderen verwandten Produkten.

English: With more than 30 years of experience, INDURA is a well-established company and manufacturer within fittings, butt-weld fittingsflangeswelding flanges, blind flanges and other related products.

Kaffka

Kaffka er leverandør indenfor alle former for profilbeklædning, reklameartikler og firmagaver.

DST Chemicals

DST laver renseproduktioner til industrien.

dstchemicals.com

Blue Water Shipping

Blue Water Shipping er et internationalt transport- og logistikfirma der bl.a. tilbyder vejtransport, søfragt, luftfragt og banetransport.

NORDIC FOS

NORDIC FOS udvikler gulvvarmeplader og gulvvarmeslanger til installation af gulvvarme i byggeprojekter, renovering og nybyggeri.

Progressive

I mere end 20 år har Progressive været IT-partner for private virksomheder og offentlige organisationer, hvor de hjælper med IT-outsourcing, cloud løsninger, IT-sikkerhed, IT support, IT-driftIT-sikkerhedspolitik og meget mere.

Esti Chem

Esti Chem A/S producerer miljøvenlige kemikalier og ingredienser til industrielle løsninger og produkter. Eks. degreasers

estichem.com

Tagværk

Lokale Aarhus-tømrere der tilbyder at lave nyt tag i Aarhus.

Bica A/S

Bica laver stilrene og fleksible affaldssorteringsløsninger, der bland andet passer ind på kontoret, uddannelsesinstitutionen, hospitalet og i skolegården.

Auction Connect

Aktive Energi Anlæg (AEA)

AEA er totalentreprenør med speciale i projektering og etablering af unikke fjernvarme- og kraftvarmeanlæg samt energianlæg til industrien.

Skal vi også hjælpe jer?