Skip to content

Erfaren frontend-udvikler til online undervisningsmaterialer

Systime Solutions

Systime Solutions er en virksomhed, der udvikler online undervisningsmaterialer, herunder den interaktive bog, iBog ©. Til videreudviklingen af platformen havde Systime Solutions brug for ekstra hænder, og valgte derfor at tilknytte en erfaren IT-konsulent fra twoday, der kunne indgå i udviklingsteamet med det samme. 

Teknologier brugt i samarbejdet

"IT-konsulenten fra twoday har leveret værdi fra dag ét, og har med sin nysgerrige tilgang og mange kompetencer bidraget med nye idéer og initiativer til udviklingen. "

Henrik Kirk Larsen 
Teamleder, IT Udvikling, Systime Solutions 

Tre softwareudviklere står og snakker sammen

Udfordringen 

iBog© har efterhånden en del år på bagen og trængte til en gennemgribende modernisering. Til denne proces havde Systime Solutions brug for flere erfarne udviklere, men oplevede i deres rekrutteringsproces ikke at finde det rette match på kompetencer og erfaring.  

Løsningen 

Systime Solutions valgte derfor at indgå et samarbejde med twoday og fik tilknyttet en erfaren IT-konsulent, som kunne arbejde med frontend-udviklingen af iBogen©. IT-konsulenten kunne særligt bidrage med erfaring fra tidligere projekter, der involverede frameworket Vue.js. 

Samarbejdet med Systime Solutions

IT-konsulenten har været tilknyttet udviklingsteamet hos Systime Solutions tre dage om ugen. Til trods for en tid præget af COVID-19, hvor meget af udviklingen har foregået remote, har Systime Solutions oplevet, at IT-konsulenten hurtigt er blevet en del af teamet. Der har været en gnidningsfri onboarding, og Systime Solutions beskriver konsulenten som nysgerrig og med en masse idéer og initiativer. IT-konsulenten har arbejdet selvstændigt og har deltaget aktivt i den eksplorative fase af udviklingen under vores samarbejde, hvor man har undersøgt, hvilke øvrige teknologier der understøtter løsningen bedst muligt. 

Andre cases 

Neden for har vi samlet en række af vores tidligere samarbejder.

Vil du høre mere om, hvordan vi har hjulpet andre samarbejdspartnere?

Kompetent softwareudvikler

Mikael Svensson

Senior Client Relations Partner, København
mikael.svensson@twoday.com
+45 28 56 92 52

Dygtig softwarekonsulent

Lars Dalgaard Nielsen

Senior Client Relations Partner, Aarhus & Aalborg
lars.d.nielsen@twoday.com
+45 25 23 41 69

twoday

Du kan også udfylde formen her, så kontakter en af vores Client Relations Partnere dig