Skip to content

Digitale trends

Bliv klar til fremtidens udfordringer med de rigtige løsninger

Glæd dig til årets store inspirationsevent: Digitale Trends

Vi kan ikke komme udenom, at verden konstant forandrer sig, og lige nu er den i rivende udvikling, når det kommer til den digitale front. Teknologierne udvikler sig med lynets hast og omverdenen sætter store krav til dig som virksomhed, hvis du vil frem i bussen.

Hvis vi ønsker mere end blot at følge med, må vi ikke sakke bagud. Derfor samler vi endnu engang små og mellemstore virksomheder til en unik og lærerig event: Digitale trends den 14. november 2024. 

Vi har strikke et inspirerende program sammen til dig, hvor du også får konkrete værktøjer, som du med fordel kan integrere i din forretning.

Forandringer og udfordringer åbner for nye muligheder. Sidste år var der udsolgt – så skynd dig at reservere din plads nu, hvis du skal med til årets store inspirationsevent hos twoday. Vi glæder os til at se dig.

1280-DT-stemning
twoday

Kan du beskrive, hvad der gav særligt værdi?

"Vi fik en masse inputs til hvad retning, tingene bevæger sig i, og hvad vi skal tænke over både i forhold til marked, arbejdsmetoder og rapportering.

Jeg synes også alle deltagere var gode til at 
netværke og drøfte emnerne i pauserne. Vi gik meget berigede hjem.​"

- Deltager fra sidste års Digitale Trends

Mød dine oplægsholdere

david-guldager-digitale-trends
David Guldager
Journalist, foredragsholder og konsulent
kent-agerlund-digitale-trends
Kent Agerlund
BU Director Cloud Platforms & Security, twoday
alberte-jensen-digitale-trends
Alberte Jensen
Senior Digital Advisor, twoday
hans-henrik-digitale-trends
Hans Henrik Dahl Børgesen
Digital Strategy & Transformation Lead, twoday
favicon-big
Christian Koch-Bentzen
Microsoft

Digitale Trends program

Her kan du se programmet for dagen, og længere nede på siden finder du de praktiske detaljer.

Når du ankommer, vil der være en lille forfriskning. Du vil i dette tidsrum have mulighed for at besøge andre grene af forretningen i twoday og få et indblik i, hvordan du udnytter andre facetter bedst muligt i din forretning. 

Thomas Lund byder dig velkommen til Digitale Trends. Han sætter scenen og rammerne for dagens arrangement, fortæller om programmet og kommer ind på nogle af fremtidens udfordringer set fra et IT-perspektiv. Selvom det måske lyder dystert, er det ikke så slemt. Vi mener nemlig, at udfordringer er med til at skabe muligheder på den digitale front. Vi ser frem til at lade dit videnbarometer stige den 14. november.

Vi kan ikke løbe fra, at nutiden er fyldt med forandringer, og kravene til dig som virksomhed bliver større og større. Vi vil gerne ruste dig bedst muligt til at navigere i den digitale verden i dag og i fremtiden.

Oplev i morgen i dag – et indblik i tidens digitale trends. Få et fornyende indblik i de store digitale trends og bliv klogere på, hvad der sker på det digitale marked lige nu. Foredraget giver dig indsigt i, hvordan nye megatrends og danskernes digitale vaner bør påvirke din virksomhedsstrategi. Hør også om, hvordan AI allerede nu giver større muligheder for både at udvide forretningsområder og gøre ting smartere, men også om, hvad der kan gå galt og hvad AI sigter imod i fremtiden.

David Guldager har i en lang årrække siddet på forreste række og ikke bare observeret, men også grundigt testet og analyseret de nyeste teknologier og trends inden for tech-verdenen. Med en skarp forståelse inden for den teknologiske udvikling, har han også udviklet en stor viden om, hvad fremtiden meget vel ville kunne byde på. Siden 2008 har han været redaktør på TV2, hvor han analyserer og kommenterer den digitale udvikling for både private og erhvervslivet.

Digital transformation er en kompleks proces, der desværre ofte ender med flotte visioner som kun svært omsættes til virkeligheden. twoday arbejder målrettet med digital transformation i praksis for at nedbryde denne barriere mellem vision og virkelighed.

Du får indsigt i konkrete, praktiske metoder for at identificere og prioritere de rette aktiviteter i den digitale rejse. Du vil også blive præsenteret for konkrete eksempler inden for f.eks. ERP, transformationen til cloud eller anvendelsen af AI i jeres arbejdsgange.

Bliv også inspireret af, hvordan du kan navigere og planlægge netop din digitale rejse.

Hans Henrik Dahl Børgesen er Digital Strategy & Transformation Lead i twoday. Han har stor erfaring med at drive digitale forandringer i virksomheder og har et dybdegående kendskab til såvel virksomhedsprocesser, forandringsprocesser, som nye teknologier. 

Mange snakker disse dage om AI og hvordan det skal bruges. Alligevel kan der være langt fra ide til handling, hvis man ikke har de rigtige redskaber med sig. I oplægget vil Senior Digital Advisor Alberte Jensen fra twoday snakke om deres konkrete erfaring med at scope, styre, og udvikle AI løsninger. I løbet af oplægget hører du om:

  • Introduktion til AI med eksempler på AI løsninger hos vores kunder
  • Hvilke udfordringer er der typisk i AI projekter?
  • En demo der viser hvordan vi arbejder med store sprogmodeller
  • En gennemgang af hvordan vi hjælper kunder med at udforske og scope AI use cases

Microsofts CoPilot og AI-teknologi revolutionerer forretningsapplikationer hurtigere end nogensinde før. Fokus er på at fremme samarbejde, nedbryde silotænkning og integrere AI for at skabe mere effektive og sammenhængende processer på tværs. Kom og hør om Microsofts rejse gennem de seneste år, deres visioner for fremtidens forretningsapplikationer og få indsigt i, hvordan du kan implementere nye teknologier for at optimere din forretning.

Danmark er et af de mest digitaliserede lande i Europa og 50% af alle danske virksomheder bliver ramt af cyberangreb. Nogle har værktøjerne til at forsvare sig, mens dem, der ikke har, risikerer fatale konsekvenser og store tab. Hør mere om, hvilke nye trusler din virksomhed står over for i 2025, herunder:

  • Generativ AI bliver mere sofistikeret og AI-generede angreb vil blive flere - hvordan håndterer du det?
  • Sådan går du fra at have fokus på IT-sikkerhed til at fokusere på IT-robusthed i stedet
  • Sådan får du succes med Zero Trust i din virksomhed 

Kent Agerlund er en af Danmarks Microsoft MVP og en af Danmarks førende eksperter inden for IT-sikkerhed. Han har hjulpet mange virksomheder med at designe, forberede, implementere og løbende optimere deres sikkerhed

Du må vente lidt i spænding endnu, men vi kan afsløre, at du kommer til høre, om én af vores kunders digitale rejse.

Vi runder en fantastisk dag af med vin og lidt snacks – og så har du selvfølgelig også mulighed for endnu engang at møde andre grene af forretningen i twoday, så du kan få et indblik i, hvordan du styrker din forretning med twodays mange facetter. Mulighederne er mange – og du er velkommen til at stille alle de spørgsmål, du har lyst til.

ikke glip af:

Indblik i fremtidens teknologi

Få indsigt i fremtidens teknologi og optimér din virksomhedsdrift og bliv klædt på til nye teknologier med konkrete initiativer til implementering.

Erfaringer fra andre virksomheder

Lær af andre virksomheders erfaringer gennem cases og få indsigt i deres strategier, fejl og bedste praksis.

Gode netværksmuligheder

Du får mulighed for at netværke og videndele. Få svar på dine daglige digitale udfordringer og del dine egne erfaringer med ligesindede IT-interesserede.

twoday

De praktiske detaljer

Sted: Microsoft - Kanalvej 7, 2800 Kongens lyngby 

Dato: 14. november 2024

Billetpris for dig, der er ERP-kunde hos twoday: 0,- ved tilmelding senest den 1. oktober 2024

Early bird billetpris: 595,- ekskl. moms pr. person ved tilmelding senest den 1. oktober 2024

Billetpris:
995,- ekskl. moms pr. person ved tilmelding efter den 1. oktober 2024

Begrænset antal plads. Så tilmeld dig nu, hvis du vil sikre din plads

twoday

Tilmeld dig her