Skip to content

Vælg dit spor

Hvilken graduate er du? 

Hvad betyder det at være konsulent i twoday?

Når du arbejder som konsulent, bliver du koblet på flere kunder og projekter i løbet af din karriere, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med forskellige teknologier og løsninger. Som konsulent opnår du tætte samarbejder med vores kunder for at forstå deres ønsker, forretning og udfordringer, så du kan finde frem til de bedste løsninger, der matcher deres behov.

For at blive en god konsulent, skal du være god til at tilpasse dig kundens rammer og forretning. Alle vores kunder er forskellige, og du vil derfor opleve stor variation i dit daglige arbejde.

Som konsulent i twoday er du med til at gøre en forskel for nogle af Danmarks største virksomheder. Det er da ret sejt, ikke?

ung konsulent ved twoday smiler og arbejder

Graduateforløb

Faglige og sociale arrangementer på tværs af graduatespor

streamlinehq-multiple-neutral-2-users

September

Meet & Greet
streamlinehq-light-bulb-shine-lamps-lights-fire

Oktober

Workshop: Forstå dig selv
streamlinehq-multiple-neutral-2-users

November

Nordic Gathering
Party-Popper--Streamline-Core

Januar

Socialt event
streamlinehq-multiple-users-3-users

Februar

Workshop: Forstå dit team
streamlinehq-multiple-neutral-2-users

Marts

Nordic Gathering

streamlinehq-multiple-neutral-2-users

April

Workshop: Forstå din kunde

streamlinehq-conversation-chat-messages-chat-smileys

Maj

Socialt event
streamlinehq-multiple-neutral-2-users

Juni

Nordic Gathering
streamlinehq-common-file-double-files-folders

August

Bobler og diplomer

Mød nogle af vores super seje graduates

Graduate FAQ

Find svar på dine typiske spørgsmål om vores graduateprogram.

Det afhænger af det enkelte graduatespor, hvornår vi søger. Ved nogle af det fast en gang om året, og ved andre søger vi løbende graduates. Det fremgår altid på siden om det enkelte graduatespor.

Du kan finde vores ledige stillinger her, hvor det vil fremgå, at vi søger nye graduates. Ellers kan du altid finde åbne stillinger under dit foretrukne graduatespor.

Det kommer an på timing og den konkrete graduatestilling. Vi har kontorer i hele landet, men det er vigtigt for os, at du får en leder/mentor, som sidder fysisk tæt på dig, så du kan få den nødvendige oplæring og sparring.

Det er altid en fordel med erfaring fra branchen, men det er ikke nødvendigt. Erfaring fra andre brancher kan være lige så værdifuldt. Det vigtigste er, at du har interesse for IT og digitalisering og en lyst til at lære.

Ja, du får fuldtidsløn under hele forløbet. Desuden er du dækket af vores pensionsordning og sundhedsforsikring ligesom dine kollegaer.

Det er der i hvert fald. Alle vores kontorer har en god frokostordning samt udvalg af snacks og drikkelse, som du betaler for gennem din løn. Der er forskellige ordninger på lokationerne, men du kan være sikker på, at du aldrig går sulten hjem.

Tag dit næste karriereskridt i dag

Vil du være med til at udvikle IT-projekter, der gør en forskel for samfundets borgere og virksomheder?

I twoday bliver du en del af en arbejdsplads, der giver dig tid til dét, der tæller. Vi fokuserer på mennesker – for det, der virkelig betyder noget, er dem, vi er sammen med.