Skip to content

Aeven og twoday indgår strategisk samarbejde

Jun 26, 2024 9:14:26 AM twoday Press Releases

Et nyt partnerskab mellem den digitale infrastrukturvirksomhed Aeven og IT-konsulenthuset twoday skal udmønte sig i et tæt samarbejde om udviklingen af danske og Nordiske virksomheders fremtidige IT-landskab.

 

De to store danske IT-virksomheder Aeven og twoday annoncerer i dag et nyt strategisk samarbejde, hvor virksomhederne fremover vil arbejde tæt sammen om fremtidens IT-løsninger. 

Ifølge både Aeven og twoday komplementerer de to virksomheder hinanden, og derfor er målet med det nye strategiske partnerskab, at virksomhederne kan byde ind på større IT-projekter med en holistisk tilgang og skabe merværdi for kunderne.  

”Vi oplever, at flere kunder efterspørger en strategisk samarbejdspartner, der kan dække hele deres digitale transformationsrejse. Det nye partnerskab med Aeven giver os stærke forudsætninger for i endnu højere grad at byde ind på 360-graders IT-projekter – og dermed imødekomme kundernes ønsker og krav. Det kan vi, fordi Aeven er de førende eksperter indenfor adaptiv digital infrastruktur, og vi i twoday har kompetencer indenfor blandt andet applikationsudvikling, data og AI. Derfor er vi også meget glade for det nye partnerskab,” udtaler Daniel Aunvig, der er COO hos twoday i Danmark.  

Det nye partnerskab mellem de to virksomheder vækker også begejstring hos Aeven: 

”twoday er en af de største IT-konsulentvirksomheder i Norden, og derfor får vi en partner, der har de rette applikationsudviklingskompetencer, som kan komplementere vores ekspertise indenfor hybrid cloud konsulentydelser samt implementering og drift af hybride cloud infrastrukturløsninger. Målet med vores nye partnerskab er, at vi først og fremmest kan skabe merværdi for vores nuværende og fremtidige kunder. Dernæst er det vores ønske, at vi fremover sammen kan byde ind på store digitaliseringsprojekter i både Danmark og Norden, fordi vi i fællesskab kan afdække alle kundernes digitale behov,” udtaler kommerciel direktør i Aeven Henrik Bjørn Rasmussen.   

Store infrastrukturprojekter venter i horisonten  

Både Aeven og twoday har i dag aftaler med virksomheder i regulerede sektorer, eksempelvis den offentlige, den finansielle, og Life Science-industrien. Her er målet hos Aeven og twoday, at de sammen vil være en vigtig medspiller i moderniseringen af virksomheders ældre IT-infrastruktur og systemer på tværs af disse sektorer. 

”twoday har en stor ekspertise indenfor eksempelvis cloud-sikkerhed, AI-udviklingsprojekter, business intelligence og applikationsudvikling. Derfor er vi også overbeviste om, at vi sammen står stærkt, når vores kunder har behov for at få moderniseret deres IT-landskab,” udtaler Henrik Bjørn Rasmussen. 

Hos twoday er man overbevist om, at virksomheder i regulerede sektorer i fremtiden vil kigge mod cloud. Her vil det nye partnerskab med Aeven komme kunderne til gode. 

”Partnerskabet med Aeven gør det muligt for os at skabe endnu bedre forudsætninger for at hjælpe vores kunder med deres digitale rejse. Vi ved, at mange virksomheder gradvist ønsker at flytte deres IT-infrastruktur fra on-prem til en hybrid-løsning over de kommende år. Her kommer Aevens kompetencer og partnerskab med Microsoft til at spille en nøglerolle,” forklarer Daniel Aunvig og tilføjer:  

”Siden vi blev et selvstændigt selskab, har vi ledt efter en ny leverandør til vores egen IT-infrastruktur. Der har vi valgt Aeven, da de er førende inden for dette felt. Desuden ved vi fra vores samarbejde omkring infrastruktur og sikkerhed, at Aeven er meget kompetente, adaptive og driftssikre, og vi er meget trygge ved at lægge vores infrastruktur i hænderne på dem.” 

Partnerskabet inkluderer også Sentia, der tidligere i 2024 blev en del af Aeven Group.  

Om Aeven 

Aeven er en dansk IT-virksomhed, der leverer innovative digitale løsninger til både private og offentlige virksomheder i Danmark. I en verden, der konstant forandrer sig, hjælper Aeven kunder med at opnå digital succes gennem adaptive digitale løsninger, der dækker alt fra samfundskritisk IT-infrastruktur og cloud til cybersikkerhed og SAP-implementering. Aeven har hovedkontor i Søborg og datacentre i Hovedstadsområdet, og beskæftiger cirka 1.400 medarbejdere i Danmark, Tjekkiet og Filippinerne. 

Om twoday 

twoday er en førende partner inden for digital transformation af den private og offentlige sektor i Nordeuropa. Med et globalt udsyn samarbejder vores team på 2.700 ansatte med anerkendte virksomheder og organisationer for at skabe de mest banebrydende digitale løsninger. twoday dækker i Danmark over forretningsenhederne Software Engineering, Digital Experiences, Data & AI, Products, Business Applications, Cloud Platforms and Security og Scaling samt virksomheden Tabular Editor. Der er i Danmark ca. 1.000 ansatte, og omsætningen lød i 2023 på DKK 1,232 milliarder.  

 

For yderligere information

Aeven 
Kommunikationsdirektør Sara Stendevad 
NSDV@aevengroup.com // 3077 9515 

twoday 
Bo Pedersen 
Head of PR 
bo.pedersen@twoday.com // 5040 1918

Relaterede artikler