Skip to content

Irene Blesvik bliver ny Group Chief Transformation Officer i twoday

Jun 25, 2024 2:28:34 PM twoday Press Releases

twoday udnævner Irene Blesvik som Group Chief Transformation Officer. Med 13 års ledererfaring, hvoraf hun gennem de senest fem år har stået i spidsen for store virksomhedstransformationer, kommer Irene med stor viden og erfaring. Irene starter i sit nye job hos twoday den 1. august 2024.

Irene kommer fra IT-virksomheden Tietoevry, hvor hun har skabt imponerende resultater i en central rolle under store virksomhedsfusioner, integration af opkøb, og har haft ansvaret for reorganisering og systemintegrationer.  

Hendes erfaring spænder bredt fra at lede medarbejderdrevene organisationer og have ansvaret for vækst og P&L. Kombineret med en stærk forståelse og tilknytning til data- og teknologibranchen gennem 19 år, gør Irene til et perfekt match for twoday.   

Irene har en kandidatgrad i datalogi, og har tidligere arbejdet som udvikler og teknisk arkitekt. I sin nye rolle hos twoday kommer Irene til at samarbejde med alle dele af organisationen for at fremskynde IT-konsulenthusets vækstrejse. Hendes første opgaver bliver blandt andet at drive transformations- og udviklingsprojekter hos twoday.  

”Jeg er utroligt glad for at blive en del af twoday på så spændende et tidspunkt i virksomhedens rejse. twoday’s ekspertiser og fokus på innovation stemmer perfekt overens med mine egne professionelle værdier. Jeg ser frem til at arbejde sammen med mine nye talentfulde kollegaer hos twoday om at drive transformationsinitiativer, der vil understrege vores position som den førende aktør i Norden inden for data og AI, design og softwareudvikling," siger Irene Blesvik, kommende Chief Transformation Officer i twoday. 

twoday blev opkøbt af kapitalfonden CVC Capital Partners for ca. halvandet år siden, og har indledt en ambitiøs vækstrejse.   

"Jeg er meget glad for at kunne byde Irene velkommen i vores ledergruppe. Jeg har arbejdet sammen med Irene hos Tietoevry, og jeg ved derfor, hvad hun står for, og hvilket stof hun er lavet af. Hendes omfattende erfaring med transformationsprocesser og dybe forståelse af vores branche vil være uvurderlig, når vi fortsætter med at drive vores transformations- og vækstinitiativer. Vi er overbeviste om, at Irenes lederskab vil hjælpe os med at nå vores strategiske mål og yderligere positionere twoday som en førende aktør inden for Data & AI, design og softwareudvikling i Norden," udtaler Christian Pedersen, CEO i twoday.

 

For yderligere information

Bo Pedersen, PR Manager, tlf. +45 50 40 19 18, e-mail: bo.pedersen@twoday.com

 

Relaterede artikler