Skip to content

twoday udnævner Christian Pedersen som ny CEO

Feb 7, 2024 8:00:00 AM twoday Press Releases

twoday, der er en førende nordiske samarbejdspartner inden for softwareudvikling og digital transformation, udnævner Christian Pedersen som ny CEO. Han tager dermed over for Carsten Boje Møller fra den 4. marts 2024 og skal lede virksomhedens fremtidige vækstrejse.

Christian Pedersen kommer til twoday fra teknologileverandøren Tietoevry, hvor han har været ansat som Managing Director. Hos Tietoevry har han også været Head of Create, der er en digital udviklingsafdeling med ca. 10.000 ansatte, som alle er specialister inden for skræddersyet software, AI og data. Tidligere har Christian arbejdet over fem år hos EVRY, hvor han senest var Executive Vice President for Nordic Consulting og EVRY Norge, indtil virksomheden fusionerede med Tieto i 2019. Christian kommer med stor erfaring i at lede en medarbejderdrevet organisation, hvor data, software og forretningsdesign som kongstanke er kombineret med et fokus på implementering af driftsoptimering i en international virksomhed.

Christian Pedersen udtaler:
”twoday er en imponerende virksomhed, der er på en virkelig spændende rejse. Virksomheden har de bedste kompetencer i nogle af de mest attraktive dele af markedet inden for data, AI, softwareudvikling, design og forretningsapplikationer. twoday leverer også avancerede digitale løsninger til nogle af de mest fremsynede private og offentlige kunder. Derfor glæder jeg mig til at blive en del af et allerede stærkt fundament og drive twoday’s vækst sammen med alle mine nye kolleger.”

Efter næsten 18 år i den virksomhed, der i dag hedder twoday, træder Carsten Boje Møller tilbage som CEO efter at have udviklet virksomheden til en førende nordisk leverandør af digitale løsninger med næsten 3.000 ansatte.Carsten Boje Møller 1[76]

”Jeg er meget stolt over det, vi har opbygget med twoday, og ikke mindst over, at jeg kan forlade virksomheden i så fantastisk en forfatning. Skiftet kommer på et naturligt tidspunkt, hvor vi har afsluttet overgangen til at være en selvstændig virksomhed og har en fremragende leder i Christian, der er klar til at tage over som CEO. Christian har drevet mange initiativer, der minder om twoday’s strategiske prioriteter, og derfor ser jeg et stort potentiale i at få hans ekspertiser med om bord. Jeg vil gerne takke alle mine fantastiske kolleger hos twoday for deres tillid og dedikation gennem årene, og jeg ønsker Christian alt det bedste i hans nye stilling," fortæller Carsten Boje Møller.

Christoffer Sjøqvist og Leif Lindbäck, der er Partnere hos CVC, udtaler:

”Vi er utroligt glade for udnævnelsen af Christian Pedersen som CEO og anser ham for at være et perfekt match for virksomheden. Vi vil også gerne takke Carsten for hans ekstraordinære bidrag til virksomheden gennem hans mange år ved roret. Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med ham gennem twoday’s vellykkede overgang til at være en selvstændig virksomhed, som nu er godt klædt på til yderligere vækst.”

For yderligere information
Bo Pedersen, PR Manager, tlf. +45 50 40 19 18, e-mail: bo.pedersen@twoday.com

Om twoday
twoday er den førende partner inden for digital transformation til kunder i den private og offentlige sektor i Nordeuropa. Med et globalt udsyn samarbejder vores team på ca. 3.000 ansatte med de mest anerkendte virksomheder og organisationer, og bringer innovative løsninger med banebrydende design, udvikling og digitale løsninger til markedet. twoday drager fordel af dybt branchekendskab og domæneekspertise på tværs af AI, dataanalyse, softwareudvikling og Business Applications. twoday – transforming tomorrow with Data and Technology. Læs mere på www.twoday.dk

Om CVC
CVC is a leading global private markets manager with a network of 29 offices throughout EMEA, the Americas, and Asia, with approximately €188 billion of assets under management. CVC has seven complementary strategies across private equity, secondaries, credit and infrastructure, for which CVC funds have secured commitments in excess of €230 billion from some of the world's leading pension funds and other institutional investors. Funds managed or advised by CVC’s private equity strategies are invested in over 125 companies worldwide, which have combined annual sales of approximately €166 billion and employ more than 590,000 people. For further information about CVC please visit: https://www.cvc.com 

All figures as of 30 September 2023, and adjusted to reflect the agreed acquisition of DIF Capital Partners announced in September 2023 (closing of which is subject to regulatory approvals), unless otherwise indicated.

Relaterede artikler